Tømmer & Marked 2021

Årets viktigste møteplass for deg som er opptatt av tømmer og skogindustri!

Program

Kommer!

Påmelding

Andelseier kr. 800,-
Ordinær pris kr. 1 300,-
*Priser ekskl. mva.

Velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog.


Ikke bare er det årets viktigste møteplass for alle som er opptatte av tømmer og skogindustri; du får også en unik mulighet til å høre de mest innovative og visjonære hodene snakke om brennaktuelle temaer som bærekraft og verdiskaping. Skogen er en naturressurs som bør forvaltes på best mulig måte til fellesskapets beste. Enten man eier skog eller ikke; skogen angår oss alle.

 

SE KONFERANSENS TIDLIGERE TALERE

Aldri vært viktigere å samles

Viken Skog tar sats og planlegger for Tømmer & Marked 2021, selv om omstendighetene er usikre.

Vi i Viken Skog mener at mye kan digitaliseres, men ikke alt. Kanskje er det ekstra viktig å samle verdikjeden skog i første kvartal av 2021. Vi vil selvfølgelig forholde oss til myndighetenes retningslinjer.

Gjennom 5 år har den årlige konferansen Tømmer & Marked vokst til å bli Skandinavias største i sitt slag. Den setter dagsorden for både skogeiere, politikere og skogindustri.

Konferansen har kanskje det aller mest engasjerte publikummet – her finner du næringslivstopper fra både lokalt og nasjonalt næringsliv, skogeiere, forskere, politikere og representanter fra skogindustrien i skjønn forening. Felles er ønsket om å få presentert det aller siste innenfor innovativ tenkning – fra kompetente og nytenkende hoder. Konferansen har blitt et viktig samlingspunkt der man kan treffe nye kontakter på tvers av bransjer og interessefelt. Vi legger forholdene til rette for verdens eldste form for kommunikasjon; samtaler mellom mennesker som møtes. Gjerne rundt et bål og med en matbit i hånda, slik folk har knyttet nye kontakter og delt felles visjoner til alle tider.

Talere og medvirkende

Morten Kristiansen

Morten Kristiansen

Konsernsjef i Moelven

Les mer

Morten Kristiansen

Konsernsjef i Moelven

Morten Kristiansen er konsernsjef i Moleven Industrier ASA. Kristiansen har vært konsernsjef i Moelven siden 2015. Kristiansen er utdannet bygningsingeniør og diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har vært ansatt i Moelven i perioden fra 1981 – 1994 og igjen siden 2000. Han kom fra stillingen som direktør i Moelven Industrier med ansvar for område Skog før han ble konsernsjef. Moelven er et skandinavisk industrikonsern som produserer byggevarer og systemer for byggebransjen. Moelven er en virksomhet som i mer enn 100 år har levert samfunnsnyttige og bærekraftige produkter og tjenester. Moelven ønsker, sammen med sine kunder, å bruke mulighetene for å drive frem både små og store innovasjoner. Moelven ser blant annet at kravet til foredlingsgraden øker, og kan bidra til å industrialisere, effektivisere og videreutvikle byggeprosessen. Moelven ønsker å være en pålitelig aktør som kunder og leverandører stoler på.

«

Erland Løkken

Erland Løkken

Konsernsjef i Bergene Holm

Les mer

Erland Løkken

Konsernsjef i Bergene Holm

Mer info kommer!

«

Sven Ombudstvedt

Sven Ombudstvedt

Konsernsjef i Norske Skog

Les mer

Sven Ombudstvedt

Konsernsjef i Norske Skog

Mer info kommer!

«

Daniel Kjørberg Siraj

Daniel Kjørberg Siraj

Konsernsjef i Obos

Les mer

Daniel Kjørberg Siraj

Konsernsjef i Obos

Mer info kommer!

«

Navn kommer

Navn kommer

Les mer

Navn kommer

København skal bli den første CO2-nøytrale hovedstad i verden innen 2025. Det krever omstilling av fjernvarme til 600.000 københavnere. HOFOR har i løpet av 2020 satt i drift det nye varmekraftanlegget og forsyner nå København med kun varme produsert av bærekraftig biomasse. I 2020 vil 80 % av fjernvarmen i København være produsert på CO2 nøytral brensel. HOFOR vil bruke ca. 1,2 millioner tonn med energiflis i sin varmeproduksjon – og er opptatt av en god relasjon til Norge for innkjøp av flis.

«

Jan Ludvig Andreassen

Jan Ludvig Andreassen

Sjeføkonom i Eika Gruppen

Les mer

Jan Ludvig Andreassen

Sjeføkonom i Eika Gruppen

Jan Ludvig Andreassen er sjeføkonom i Eika Gruppen med hovedansvar for overvåking av makroøkonomi i inn-og utland. Han er opptatt av de lange linjer og liker en god frisk debatt! De siste 20 år har han jobbet med makroøkonomiske analyser i blant annet DnB og Norges Bank. Han har sin egen blogg, og kommenterer hyppig den løpende økonomiske utviklingen, og går heller ikke av veien for skarpe karakteristikker av manglende politiske grep for å få fart på verdiskapingen i Norge. På Tømmer & Marked vil han bidra med innsikt i de viktigste makroøkonomiske trendene som påvirker skogindustrien, og kanskje har han også et godt råd å komme med til oss skogbrukere!

«

Tømmer & Marked 2021

Sundvolden Hotel 17. mars 2021 09:00 - 16:00

Les mer Meld på

Kontakt og presse

Ta kontakt om du lurer på noe angående Tømmer & Marked 2020 eller har spørsmål knyttet til presseakreditering