Tømmer & Marked 2021

Årets viktigste møteplass for deg som er opptatt av tømmer og skogindustri!

Program

Kommer!

Påmelding

Andelseier kr. 800,-
Ordinær pris kr. 1 300,-
*Priser ekskl. mva.

Talere

Kommer!

Velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog.


Ikke bare er det årets viktigste møteplass for alle som er opptatte av tømmer og skogindustri; du får også en unik mulighet til å høre de mest innovative og visjonære hodene snakke om brennaktuelle temaer som bærekraft og verdiskaping. Skogen er en naturressurs som bør forvaltes på best mulig måte til fellesskapets beste. Enten man eier skog eller ikke; skogen angår oss alle.

Aldri vært viktigere å samles

Viken Skog tar sats og planlegger for Tømmer & Marked 2021, selv om omstendighetene er usikre.

Vi i Viken Skog mener at mye kan digitaliseres, men ikke alt. Kanskje er det ekstra viktig å samle verdikjeden skog i første kvartal av 2021. Vi vil selvfølgelig forholde oss til myndighetenes retningslinjer.

Gjennom 5 år har den årlige konferansen Tømmer & Marked vokst til å bli Skandinavias største i sitt slag. Den setter dagsorden for både skogeiere, politikere og skogindustri.

Konferansen har kanskje det aller mest engasjerte publikummet – her finner du næringslivstopper fra både lokalt og nasjonalt næringsliv, skogeiere, forskere, politikere og representanter fra skogindustrien i skjønn forening. Felles er ønsket om å få presentert det aller siste innenfor innovativ tenkning – fra kompetente og nytenkende hoder. Konferansen har blitt et viktig samlingspunkt der man kan treffe nye kontakter på tvers av bransjer og interessefelt. Vi legger forholdene til rette for verdens eldste form for kommunikasjon; samtaler mellom mennesker som møtes. Gjerne rundt et bål og med en matbit i hånda, slik folk har knyttet nye kontakter og delt felles visjoner til alle tider.

Tømmer & Marked 2021

Sundvolden Hotel 17. mars 2021 09:00 - 16:00

Les mer Meld på

Kontakt og presse

Ta kontakt om du lurer på noe angående Tømmer & Marked 2020 eller har spørsmål knyttet til presseakreditering