Tømmer & Høggere

Vi ønsker samarbeidende entreprenør velkommen til en utvidet entreprenørsamling den 11 februar: Tømmer & Høggere 2020. Det blir et faglig og sosialt program skreddersydd for entreprenører.

Program for dagen

Gå til program

I forbindelse med Tømmer & Marked 2020 ønsker vi samarbeidende entreprenør spesielt velkommen til en utvidet entreprenørsamling: TØMMER & HØGGER 2020.

Det blir ett skreddersydd, spennende og faglig program med innlegg fra bla. Stora Enso, miljøorganisasjonen Sabima og John Deere Forestry. I tillegg blir det sosialt med avsluttende Høggermiddag.

Maksimalt ut av arrangementet? Meld deg også på vår konferanse Tømmer & Marked 2020, 12. februar. Les mer og meld deg på her

Overordnet opplegg for samlingen!

Påmelding

Ønsker du å overnatte på hotellet, dekkes dette av den enkelte for egen regning. Reserver ditt rom når du melder deg på. Innsjekk fra kl. 15.00 ankomstdag for de som har booket hotellrom.

Programmet foregår i kongresssalen på Sundvolden Hotel (inngang ved resepsjonsområdet).

 

Påmelding til Tømmer & Høggere 2020

Samlingen er for Viken Skogs samarbeidende entreprenører.

Sikre deg plass i dag:

Påmelding

Påmelding til Tømmer & Marked 2020

Ta steget inn i 2020 sammen med oss! Gjennom 5 år har den årlige konferansen Tømmer & Marked vokst til å bli Skandinavias største i sitt slag. Den setter dagsorden for både skogeiere, politikere og skogindustri. Konferansen går av stabelen 12. februar. Les mer og meld deg på her!

Sponsorer

John Deere Forestry

John Deere Forestry

Les mer

John Deere Forestry

John Deere var fast bestemt på å bygge sin forretning basert på integritet, kvalitet, engasjement og innovasjon. Disse verdiene lever og ånder den dag i dag. Dette legger føringene for arbeidet deres, kvaliteten de tilbyr og den kundebehandlingen du skal motta. De er verdensledende innen produksjon av utstyr til skogsdrift.

Landkreditt

Landkreditt

Landkreditt Bank er en norsk bank med lange tradisjoner og solide røtter på bygda.

Les mer

Landkreditt

Landkreditt Bank er en norsk bank med lange tradisjoner og solide røtter på bygda. De har alle banktjenestene på nett, brett og mobil - derfor er de tilgjengelig der du er. Virksomheten er rettet både mot person- og næringslivsmarked, hvor landbruk utgjør hovedtyngden. Å bli kunde i Landkreditt Bank er sunt bankvett - både for bønder og byfolk!

Skogbrand

Skogbrand

Skogbrand er det eneste forsikringsselskapet som forsikrer skog i Norge.

Les mer

Skogbrand

Storm og brann ødelegger store skogverdier. Skogbrand ble stiftet for over 100 år siden av skogeiere for skogeiere. Vi er det eneste forsikringsselskapet som forsikrer skog i Norge, og mer enn 40 000 skogeiendommer er forsikret gjennom oss. I dag er vi et skadeforsikringsselskap med forsikringer innenfor skog og næring knyttet til skogsdrift. Skogforsikringen følger skogeiendommen, og alle forsikringskunder er medeiere i selskapet. Skogbrand er engasjert i skadeforebyggende arbeid og er en av organisasjonene bak Skogens Brannvoktere. Vi samarbeider tett med bl.a. myndighetene, forskningsmiljøer og skogorganisasjoner, og er en pådriver for prosjekter som kartlegger og konkretiserer tiltak for å senke risikoen for skogskader.

Stora Enso

Stora Enso

Stora Enso er et finsk-svensk selskap og verdens nest største skogsindustrikonsern.

Les mer

Stora Enso

Stora Enso er en ledende leverandør av fornybare løsninger innenfor emballasje, biomaterialer, tre og papir på det globale markedet. Deres formål: Gjør det bra for mennesker og planeten. Bytt fossilbaserte materialer med fornybare løsninger.

Kontakt

Ta kontakt om du lurer på noe angående Tømmer & Høggere 2020