Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator


Viken Skog SA er et samvirkeforetak eid av om lag 9 000 skogeiere i Viken, Vestfold og deler av Innlandet. Disse representerer ca. 8,5 millioner dekar produktiv skog. Gjennom Viken Skog-konsernet omsettes ca. 30 prosent av den samlede leveransen av tømmer i Norge.

Kompetanse som lønner seg

Vi gjør det enklere å eie og forvalte skog. For oss handler det ikke bare om å omsette tømmer, men om å tenke helhet - fra planting til foredling av råvare. Vi skal gi våre eiere de beste mulighetene for å lykkes med et langsiktig og lønnsomt skogbruk.

Les mer

Viken Skog-konsernet

Viken Skog har gjennom lang tid investert betydelige beløp for å sikre langsiktig avsetning av tømmer og utvikling i verdikjeden.

Les om Viken Skog-konsernet, eierorganisasjonen og ledelsen her 

Vår visjon: Verdikjede i verdensklasse

Viken Skog jobber for å utvikle en komplett bærekraftig og fremtidsrettet verdikjede basert på skogens ressurser.

Viken Skog gjør det enklere å eie og forvalte skog. For oss handler det ikke bare om å omsette tømmer, men om å tenke helhet − fra planting til foredling av råvare. Vi gir våre eiere konkurransekraft og kunnskap, slik at vi sammen skaper en langsiktig, bærekraftig og lønnsom næring. I Viken Skog jobber vi for å skape en verdikjede i verdensklasse!

Les mer om vår visjon,mål og verdier 

Jobb & karriere

Viken Skog har ca. 220 ansatte i konsernet, og er en spennende arbeidsplass kjennetegnet av våre verdier entusiasme, nytenkning og nærhet.

Er du interessert i en karriere i Norges største skogeiersamvirke?

Se ledige stillinger og meld din interesse her 

Tall & årsmeldinger

Her finner du tilnærmede størrelser på en del hovedtall for Viken Skog SA. Eksakte tall for de enkelte år fremgår av våre årsmeldinger.

Se tall og årsmeldinger her 

Skogen & miljøet

For å lykkes i klimakampen må vi bruke skog til å erstatte produkter laget av olje, kull og gass. Gjennom et aktivt skogbruk tas miljøhensyn som sikrer at det biologiske mangfoldet kan utvikle seg positivt.

Alt tømmer som omsettes gjennom Viken Skog er miljøsertifisert.

Les mer om skogen & miljøet her 

Viken Skog SA

Viken Skog SA er et resultat av at flere skogeierforeninger slo seg sammen (Drammensdistriktet, Vestfold-Lågen og Nedre Glommen Skogeierforeninger).

Les mer om vår historie her