Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Fordelsavtaler

Som andelseier har du tilgang til en rekke fordelsavtaler med gode rabatter.

Gode fordeler med Agrol

Fordelsprogrammet Agrol gir andelseiere i Viken Skog tilgang til over 50 rabattavtaler. Spar penger på kjøp av bil, drivstoff, strøm, mobilabonnement, byggevarer, elektro og maskinleie med mer. Bli også kjent med Agricard. Registrer deg gratis og logg inn på agrol.no

Magasinet Skog

Norges største fagblad for rundt 37 000 skogeiere tilknyttet skogsamvirket i Norge, og fagpersoner innenfor ulike skogfalige miljøer. Magasinet utgis av Norges Skogeierforbund 8 ganger i året. Abonnementspris for andelseiere pr. år er kr 255,- pr. år. (full pris er 599,-).
Gå til Magasinet Skog sitt nettsted

Strøm fra Kraftriket

En skreddersydd spotprisavtale til andelseiere. Du betaler det samme som Kraftriket kjøper strømmen for, pluss kun kr 9,- pr. mnd.
Kraftriket

Advokatfirmaet ECIT Law

ECIT Law tilbyr deg som andelseier i Viken skog en rabattert ordning, hvor du i forbindelse med et oppdrag tilbys en gratis konsultasjonstime, deretter 20 % på ordinær timesats. ECIT Law har dyktige advokater med erfaring på de fleste fagområder du som grunneier kan ha behov.
Gå til ECIT Law

Driftskreditt

Andelseiere får tilgang til driftskredittordningen i landbruket med svært gunstig rentesats.
Les mer på rentebors.no

Tilgang til avtaleformularer og maler 

Skogeierforbundet har utviklet en rekke standardkontrakter, normalvedtekter og skjemaer knyttet til jakt, fiske, friluftsliv, veiforeninger og tomtefeste m.v.  Les mer her om hvilke avtaler du kan få tilgang til ved å kontakte Servicesenteret i Viken Skog.

Flere gode grunner til å bli andelseier

Bli andelseier i Viken Skog

Alle som eier skog innenfor Viken Skogs geografiske område kan bli andelseier. Som andelseier har du fortrinnsrett til avsetning av tømmer og trygghet for en konkurransedyktig pris og et riktig oppgjør. I tillegg får du egne andelseiertillegg i tømmerprisen, gratis bruk av DinSkog – skogbruksplan på nett og deltakelse i eventuelle etterbetalinger.

Les mer