Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Du står aldri alene som andelseier i Viken Skog – bli eier og få dine fordeler i dag!

Som andelseier står vi sammen med deg for å sikre dine rettigheter som skogeier, og en høyest mulig tømmerpris. Samtidig er du medlem i det lokale skogeierlaget. Vi står sterkere når vi snakker med én stemme.

Bli andelseier

Dine rettigheter

Viken Skog jobber sammen med Norges Skogeierforbund for å sikre grunneierretten, rammebetingelsene og for utvikling av den skogbaserte industrien i Norge. Sammen utvikler vi en verdikjede i verdensklasse. Les mer her.

Gode tømmerpriser og rabatter

Som andelseier får du tilgang til våre tømmermarkeder, fortrinnsrett på avsetning av ditt tømmer og bonus på tømmerprisene. Du får også rabatt på kjøp av planter. 

30 % rabatt på skogpakker, kurs og tjenester

Vi tilbyr de beste tjenestene som gjør det enklere å eie og forvalte skog. Du får 30% rabatt på våre skogpakker, kurs og rådgivningstjenester.

Du blir prioritert

Som andelseier blir du prioritert på levering av tømmer. I perioder med begrenset avsetning for tømmer vil vi alltid prioritere våre andelseiere. Det samme gjelder ved store hendelser, slik som under stormen i 2021. Da ble andelseiere prioritert foran andre i oppryddingen.

Etterbetaling og utbytte

Viken Skog arbeider for at mest mulig av verdiskapingen fra tømmeret skal tilbake til skogeier.  Årsmøtet vedtar hvert år satser for utbytte og eventuelle etterbetalinger. I 2022 og 2023 ble det utbetalt tilsammen 80 millioner kroner i etterbetaling til 5 119 andelseiere i Viken Skog.

Gratis tilgang til DinSkog

Få full kontroll på skogverdiene gjennom DinSkog – din digitale skogbruksplan.

Fordelsavtaler med våre samarbeidspartnere

Benytt deg av de ulike andelseierfordelene vi har med våre samarbeidspartnere. Les mer om våre fordelsavtaler!

God avtale om pukk og grus fra Franzefoss Pukk

Andelseiere får tilgang til rabatterte priser på utvalgte fraksjoner av pukk og grus som er godt egnet for skogsbilveier. Les mer her om avtalen, og se oversikt over pukkverkene til Franzefoss Pukk.

Bli andelseier i Viken Skog

Alle som eier skog innenfor Viken Skogs geografiske område kan bli andelseier. Som andelseier har du fortrinnsrett til avsetning av tømmer og trygghet for en konkurransedyktig pris og et riktig oppgjør. I tillegg får du egne andelseiertillegg i tømmerprisen, gratis bruk av DinSkog – skogbruksplan på nett og deltakelse i eventuelle etterbetalinger.

Les mer