Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Du står aldri alene som andelseier i Viken Skog – bli eier og få dine fordeler i dag!

Som andelseier står vi sammen med deg for å sikre dine rettigheter som skogeier, og en høyest mulig tømmerpris. Samtidig er du medlem i det lokale skogeierlaget. Vi står sterkere når vi snakker med én stemme.

Bli andelseier

Vi jobber for dine rettigheter

Viken Skog jobber sammen med Norges Skogeierforbund for å sikre grunneierretten, rammebetingelsene og for utvikling av den skogbaserte industrien i Norge. Sammen utvikler vi en verdikjede i verdensklasse. Les mer her.

Konkurransedyktige priser, andelseierbonus og planterabatt

Som andelseier får du tilgang til våre tømmermarkeder, fortrinnsrett på avsetning av ditt tømmer og bonus på tømmerprisene. Du får også rabatt på kjøp av planter. Les mer om fordeler for andelseiere!

30% rabatt på skogpakker, kurs og rådgivningstjenester

Vi tilbyr de beste tjenestene som gjør det enklere å eie og forvalte skog. Du får 30% rabatt på våre skogpakker, kurs og rådgivningstjenester.

Gratis tilgang til DinSkog

Få full kontroll på skogverdiene gjennom DinSkog – din digitale skogbruksplan.

Fordelsavtaler med våre samarbeidspartnere

Benytt deg av de ulike andelseierfordelene vi har med våre samarbeidspartnere. Les mer om våre fordelsavtaler!

Bli andelseier i Viken Skog

Alle som eier skog innenfor Viken Skogs geografiske område kan bli andelseier. Som andelseier har du fortrinnsrett til avsetning av tømmer og trygghet for en konkurransedyktig pris og et riktig oppgjør. I tillegg får du egne andelseiertillegg i tømmerprisen, gratis bruk av DinSkog – skogbruksplan på nett og deltakelse i eventuelle etterbetalinger.

Les mer