Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Skog & Flisespikkeri

En podkast fra Viken Skog – hvor du vil, når du vil!

Abonnér her

Skog & Flisespikkeri er en podkastserie der vi ønsker å komme litt tettere på skogengasjerte folk. Her blir vi rett og slett kjent med folkene som ser mer enn skogen for bare trær! Bli inspirert, engasjert og fyll på med spennende skognytt!

Trykk på Spotify-ikonet for å høre hele episoden.

 

 

 

Skog & Flisespikkeri

Vi i skognæringen forvalter en fabelaktig og fornybar ressurs, en næring som har blitt forvaltet i århundrer allerede. Bli med oss når vi begir oss inn i skogen og møter menneskene i denne podkastserien.

Fremover vil vi snakke om temaer som vil gi dere skog- og tømmerengasjerte innsikt og skogkompetanse som lønner seg. Hva kunne du tenke deg å høre mer om? Vi setter stor pris på tips og innpill!

Programledere

Programlederne i podkasten er Helene og Egil, som er to skogengasjerte som til daglig jobber med å formidle det som skjer i skogen og i næringen.

Helene er leder for marked og kommunikasjon og er inne i sitt sjette år i Viken Skog, mens Egil føler seg mer som ny i skogen ettersom han startet i Viken Skog som kommunikasjonsrådgiver i februar i år. Nå skal vi «ut i skogen» og bli kjent med folket og næringen. 

– Vi i Viken Skog jobber for å gjøre det enklere, mer lønnsomt og engasjerende for skogeierne å eie og forvalte skog. Det er viktig enten man er fersk skogeier og nettopp har overtatt en eiendom, eller om man er av det mer proffe slaget. Og så er det faktisk sånn at enten man eier skog eller ikke; skogen angår oss alle, forklarer Helene.

SKOGENGASJERTE: Vi tar pulsen på Skog-Norge, og vi gleder oss til å få med dere lytterne inn i møtet med menneskene. Skogen er en naturressurs som bør forvaltes på best mulig måte til fellesskapets beste, sier Egil og Helene samstemte. 

Skog & Flisespikkeri

Skog & Flisespikkeri er Viken Skogs podkast der vi ønsker å komme litt tettere på skogengasjerte folk. Her blir vi rett og slett kjent med folkene som ser mer enn skogen for bare trær. Abonner nå!

Skog & Flisespikkeri

Har du forslag, innspill, ris eller ros?

Vi i kommunikasjonsavdelingen blir glade for å høre fra deg.

Helene N. Ruud
Helene N. Ruud
Leder for marked og kommunikasjon
Egil Granum
Egil Granum
Kommunikasjonsrådgiver