Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Vil du jobbe i Sigdal? Sjekk her!

Fast skogbrukslederstilling ledig. Bli med å forvalte vår tids viktigste ressurs!


Bli en del av vårt felleskap og bli vår neste skogbruksleder. Foto: Egil Granum, Viken Skog

Vi ser etter deg som trives med å jobbe med naturen og ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Skogbrukslederen vår i Sigdal skal i foreldrepermisjon, og vi søker etter deg som kan vikariere i hennes fravær. Stillingen er fast, og når hun er tilbake fra foreldrepermisjon vil du få tildelt et annet område, fortsatt i region Vest med kontorsted i Kongsberg.

Liker du en hektisk arbeidshverdag med mange ulike arbeidsoppgaver? Har du en strukturert tilnærming til arbeidet ditt, hvor det å samarbeide med andre for å finne gode løsninger gir deg noe?

Da kan Viken Skog være arbeidsplassen for deg. Vi trenger flere skogbruksledere som ønsker å ta del i forvaltningen av vår tids mest verdifulle ressurs - skogen og naturen. 

Som skogbruksleder hos oss vil du blant annet:

  • Være skogeiers kontaktpunkt og yte tjenester til skogeiere som; skogfaglig rådgivning og veiledning, kjøp av tømmer og salg av hogst og skogkulturtjenester.
  • Du vil vurdere miljøhensyn, planlegge og klargjøre for drift i henhold til PEFC skogstandard. Stillingen har stor variasjon av kontorarbeid og arbeid ute i naturen.
  • Vår nåværende skogbruksleder i Sigdal skal i foreldrepermisjon, så det første året vil du være skogbruksleder i nevnte område. Når den perioden er over vil du få tildelt et nytt område, fortsatt i region Vest med kontorsted i Kongsberg.

Vi ønsker at:

  • Du har relevant skogfaglig utdanning. Annen relevant praksis kan oppveie for manglende formell utdannelse.
  • Du har gjerne noen år med erfaring innen skogbruk, og kanskje til og med noe erfaring med salg og kjøp av tjenester.

Hva får du?

Du vil blant annet få noen fantastiske kolleger, som liker å ha det gøy på jobb. De har mye kunnskap og kompetanse de villig deler av, og du vil oppleve at det å sparre for å løse oppgaver er noe dere ofte gjør. Å ta imot nye kolleger og å sette av tid for at du skal finne din plass er de også gode på.

Du vil ha fleksibilitet i stillingen din, med mulighet for å påvirke og tilpasse din egen arbeidshverdag. Dette og mye mer vil en arbeidshverdag i Viken Skog kunne gi deg.

Høres dette spennende ut?

Søk da vel! Vi vurderer søknader fortløpende, så vent ikke med å søke!

 

SØKNAD OG KONTAKTINFO