Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Viken engasjerer, og det setter vi pris på!

31. mai var det duket for omvisning hos RingAlm på Hauerseter. Omkring femti engasjerte andelseiere fra Hurdal, Øvre, Nedre og Østre Romerike deltok.


OMVISNING: Grupperingsvis fikk andelseierne tatt en titt inne i produksjonsanlegget. Foto: Øvre Romerike skogeierlag.

Duket for omvisning hos RingAlm på Hauerseter!

31. mai var det duket for omvisning hos RingAlm på Hauerseter. Omkring femti entusiastiske andelseiere fra Hurdal, Øvre, Nedre og Østre Romerike deltok. 

Theodora Tangen Fretheim, styremedlem i fra Øvre Romerike skogeierlag ønsket velkommen til omvisningen. Deretter gikk ordet til Erik Røshol, konstituert daglig leder i RingAlm som tok oss igjennom RingAlm sin utvikling, hvor selskapet er i dag og litt om planene fremover.

SERVERING: Kakene ble laget hos "Elins hjemmelagde kaker". 

Da alle hadde fått litt å bite i ble gruppen inndelt i tre grupper. Erik hadde omvisning i produksjonsanlegget og Bent Smukkestad, skogbruksleder i Øvre Romerike og Hurdal holdt skogbruksledernes halvtime. 

SKOGBRUKSLEDERNES HALVTIME: Bent Smukkestad, skogbruksleder i Øvre Romerike og Hurdal informerte.

Theodora fikk hjelp av Erland Lundby, styrets nestleder. De fortalte litt om aktuelle temaer Viken Skog engasjerer seg i og viktigheten av å stå sammen, på vegne av oss andelseiere. Blant annet tok de opp arbeidet med tømmerterminaler, artsregistreringer og større prosjekter i skognæringen. 

Dagen ble avsluttet med bilkortjese rundt Tømmerterminal Hauerseter og alle var enige om at det ble enn litt annerledes og spennende dag!

OMVISNING: Engasjerte andelseiere vises rundt i fabrikken på Hauerseter.