Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Vi søker engasjert skogbruksleder med ansvar for skogkultur

Er det deg vi leter etter? Skogen er en av løsningene på det globale bærekraftspørsmålet. Med en fremtidsrettet og teknologisk næring i vekst søker vi etter en engasjert skogbruksleder med ekstra ansvar for skogkultur.


BÆREKRAFT: Vil du være med å bygge en verdikjede i verdensklasse? Skogen er en av løsningene på de globale bærekraft- og miljøspørsmålene og skogbruket en fremtidsrettet næring med innovasjon og potensiale for utvikling av grønne produkter. Med nytenking, entusiasme og nærhet til skogen jobber vi målrettet for å utvikle en komplett, bærekraftig og framtidsrettet verdikjede basert på skogens ressurser.

Utdannelse/arbeidserfaring:

  • Skogbruksutdanning gjennom fagbrev, tekniker, bachelor eller masternivå (relevant erfaring kan oppveie for manglende formell utdanning)
  • Gjerne noen år med erfaring innen skogbruk, salg og kjøp av tjenester

Arbeidsoppgaver:

Som ansvarlig for skogkultur for ditt område bli du ansvarlig for å organisere arbeid med planting og skogkultur. Samt oppfølging av entreprenører for gjennomføring av skogkulturoppdrag som er innkjøpt av skogbruksledere. Det må regnes med noe oppsøkende aktivitet, gjennomføring av samlinger og veilede skogeiere for valg og gjennomføring av skogkulturtjenester. I tillegg løpende bistand til skogbruksledere.

Ønskede egenskaper:

  • Gode kommunikasjonsegenskaper
  • Liker å komme i kontakt med nye personer og knytte nye relasjoner
  • Gode datakunnskaper, effektiv og resultatorientert
  • Du bør være utadvendt, like en hektisk hverdag med endringer og behov for raske beslutninger
  • Gjerne en person som er lokalkjent og har lokal forankring

Vi tilbyr:

Store, gode og moderne kontorfasiliteter med et solid og spennende fagmiljø, du vil jobbe i et team med flere skogbruksledere og produksjonsplanleggere. Sertifikat på bil er nødvendig, bedriften stiller personlig og moderne arbeidsbil til disposisjon i tjeneste.

Alle nyansatte i Viken Skog vil gjennomgå et omfattende introduksjons- og opplæringsprogram tilpasset den jobb som skal utføres.  

Konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Annet

  • Kontorsted: Kongsberg eller Revetal
  • Tiltredelse etter avtale

MØT TO SKOGBRUKSLEDERE: Pia og Gjermund er to skogsbruksledere i Viken Skog. Hør episoden med dem i Skog & Flisespikkeri!

Om oss

Viken Skog SA er et skogeiersamvirke med over 9000 andelseiere på Østlandet. Sammen representerer vi nærmere 8 millioner dekar skog, og gjennom Viken Skog-konsernet omsettes en tredjedel av alt tømmer i Norge. Vi er ca. 90 ansatte i morselskapet, ca. 250 ansatte totalt i konsernet og omsetter årlig for om lag 2,3 milliarder kroner. Viken Skog har også betydelig eierposisjoner i andre deler av verdikjeden. Hovedkontoret ligger i Hønefoss, med regionskontorer i Dokka, Gol, Askim, Nannestad, Kongsberg og Revetal.

SØK PÅ STILLINGEN HER