Velkommen til informasjonsmøte for skogeiere i Oslo og omegn

Meld deg på vårt møte 11. januar 2018 og hør blant annet siste nytt om utviklingen i Norske Skog ved konsernsjef i Norske Skog AS, Lars Sperre. Viken Skog ønsker andelseiere, skogeiere og kommende generasjoner skogeiere velkommen til det årlige informasjonsmøte i Sandvika. Det er allerede over 100 påmeldte skogeiere, -så nøl ikke med å melde deg på.


 

Skogeier bosatt i Oslo og omegn? Infomøte for deg! - Viken Skog

Konsernsjef i Norske Skog AS, Lars Sperre kommer til informasjonsmøtet i Sandvika 11. januar for å informere om utviklingen i Norske Skog-tilbakeblikk og fremtiden.

Stadig flere skogeiere bor i en annen kommune enn der de har skog, og Viken Skog har derfor gjennom flere år arrangert et eget informasjonsmøte for skogeiere som bor i "Oslo og omegn". På møtet stiller skogeiere fra alle fylkene Viken Skog opererer i, og over halvparten av kommunene er representert.

Husk at du må være påmeldt på forhånd

På møtet vil du få siste nytt fra Viken Skog, norsk skogbruk og situasjonen rundt Norske Skog. Du vil også få innsikt i tømmermarkedet og politiske saker som berører skogeiers rettigheter. Blant innlederne er Viken Skogs styreleder Olav Breivik, daglig leder Tor Henrik Kristiansen og konsernsjef i Norske Skog AS. Lars Sperre. I tillegg kommer direktør for skog og areal i Norges Skogeierforbund, Nils Bøhn. 

Tid og sted: 

Torsdag 11. januar 2018

Thon hotel Oslofjord, Sandvika 

Programstart    kl. 18:00

Forventet slutt  ca. kl. 21:30

SE INVITASJON

PROGRAM

  • Velkommen til Viken Skogs informasjonsmøte 
  • Styreleder har ordet v/Olav Breivik
  • Utviklingen i Norske Skog - tilbakeblikk og fremtiden v/Lars Sperre, konsernsjef i Norske Skog AS 
  • Status politiske saker - næringspolitikk, rammebetingelser og grunneierrett v/Nils Bøhn, Norges Skogeierforbund
  • Siste nytt fra daglig leder i Viken Skog - status for selskapet v/Tor Henrik Kristiansen
  • Tømmermarkedet - internasjonale trekk, eksport og Viken Skogs arbeid mot industrikunder  v/Viken AT Market og Viken Skogs salgsavdeling
  • Hva gjør Viken Skog for meg som skogeier, og hvorfor lønner det seg å være andelseier? v/organisasjonssjef i Viken Skog, Olav Bjella

Møtet er åpent for alle, men du må være påmeldt på forhånd. Det blir servering i pausen.

Meld deg på i dag!

FÅ I TILLEGG SISTE NYTT OM SKOGPLANTER

Daglig leder av Norgesplanter, Lars Kihle vil være tilstede for å vise siste nytt om skogplanter og voksbehandling både før, under og etter møtet.