Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Valgkomiteen ønsker innspill

Andris Kvam, leder for valgkomiteen i Viken Skog, er på jakt etter andelseiere som vil påta seg et tillitsverv i skogeiersamvirket. − Vi trenger dyktige personer og gode lagspillere med ulik erfaringsbakgrunn, sier han.


Andris Kvam

ØNSKER FLERE FORSLAG: Andris Kvam, leder for valgkomiteen i Viken Skog SA. Foto: Bjørn H. Pettersen, Viken Skog

Forslag på kvinner og menn, unge og eldre er ønsket av valgkomiteen i Viken Skog. I tillegg til at to personer er på valg i valgkomiteen til neste års årsmøte, er det også et ønske om forslag til andre styreverv, eksempelvis i styret, forteller Andris Kvam.

− I vårt arbeid trenger valgkomiteen forslag på aktuelle personer fra skogeierlagene/valgkretsene. Vi må ha forslagene senest 1. desember. Vi er ute etter dem som er villige til å påta seg de utfordringene et tillitsverv i skogeiersamvirket er, og i tillegg må vedkommende ha tid til dette vervet, understreker han.

I tillegg til navn og adresse på foreslåtte kandidater, ønsker valgkomiteen at man skriver litt om personens bakgrunn, erfaringer og egenskaper.

− Vi vil gjøre vårt ytterste for å finne frem til dyktige representanter til styret og komiteer, og valgkomiteen vil på bakgrunn av innspill, intervjuer og egne vurderinger komme med sin innstilling til årsmøtet i Viken Skog SA våren 2023. Valgkomiteen ønsker innspill både på kandidater som er aktuelle nå, men ber også valgkretsene/skogeierlagene om å tenke fremtidsrettet, sier Andris Kvam.

I tillegg til Andris Kvam fra Vang i Oppland (Innlandet), består valgkomiteen av Hans Martin Gran (Vestfold), Morten Haugerud (Akershus), Einar Høstbjør (Østfold) og Nils Petter Undebakke (Buskerud).

TRE AV FEM I VALGKOMITEEN: Andris Kvam (til venstre), Einar Høstbjør og Hans Martin Gran deltok på det ekstraordinære årsmøtet på Tjøme, der dette bildet ble tatt. Dit hadde ikke Morten Haugerud og Nils Petter Undebakke mulighet til å dra.