Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Tronrud Teslo-Andersen er ny økonomisjef i Viken Skog

Nåværende økonomisjef Mette Toft Bjørgen har fått seg ny jobb og overleverer snart stafettpinnen til kollega Vibeke Tronrud Teslo-Andersen.


Vibeke Tronrud Teslo-Andersen (33) kommer opprinnelig fra Ringerike, Norderhov. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen i Bergen med en Bachelor i Økonomi og Administrasjon og en master i Revisjon og Regnskap, og er statsautorisert revisor.

Teslo-Andersen jobbet i fem år som revisor i KPMG Oslo med både små- og mellomstore bedrifter og store internasjonale selskaper.

-I 2015 flyttet vi til Hole, og da begynte jeg å se meg om etter en jobb lokalt. Ettersom jeg er fra Ringerike har jeg hatt kjennskap til Viken Skog gjennom lokale nyheter. Jeg syntes det virket som et spennende selskap i en fremtidsrettet næring, samtidig som det var en bransje jeg ikke hadde jobbet med tidligere, men som jeg var interessert i å lære mer om. Med tanke på hvor sentralt klima og miljø er i dagens samfunn, er dette en bransje med en fornybar ressurs som har store muligheter for videre vekst.

Ydmykhet og entusiasme

I april 2016 startet Vibeke som Business Controller i Økonomiavdelingen i Viken Skog. Og hun har styreverv i flere av datterselskapene i Viken Skog.  

-En rolle jeg trives veldig godt i, og hvor jeg har fått mange muligheter og utfordringer. Viken Skog er et selskap med gode verdier, et godt arbeidsmiljø og gode kolleger. Dette er noe jeg verdsetter høyt. Det er derfor med stor ydmykhet og entusiasme at jeg går inn i rollen som økonomisjef i Viken Skog. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og videreføre profesjonaliteten og det gode arbeidet som gjøres i økonomiavdelingen, samt å videreutvikle samarbeidet med de øvrige avdelingene i Viken Skog slik at vi sammen fortsetter å være konkurransedyktige.

 

Kontinuitet i utviklingsarbeidet

Daglig leder i Viken Skog Tor Henrik Kristiansen mener Vibeke er en god signering for Viken Skog-konsernet.

-Viken Skog er i utvikling, og skal bygge en verdikjede i verdensklasse. Riktig kompetanse er avgjørende for å lykke med dette arbeidet. Jeg er derfor glad for at Vibeke takket ja til å bli en del av ledergruppen slik at vi sikrer kontinuitet i utviklingsarbeidet. Hun er faglig dyktig, god med mennesker og gjennomfører arbeidsdagen med pågangsmot og entusiasme. Jeg er trygg på at hun vil etterfølge Mette Bjørgen på glimrende vis og vil være en god signering for Viken Skog-konsernet, sier Kristiansen.

Vibeke Tronrud Teslo-Andersen starter som økonomisjef 1. september 2019