Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Tømmer & Marked 2022: – Utsatt, men på ingen måte avlyst

Vi forsøkte i det lengste å få gjennomført, men vårt skogengasjerte publikum skal få den skogkonferansen de fortjener når vi arrangerer for sjette gang. Vi gleder oss til å fylle Sundvolden Hotel med skogengasjerte, men det blir ikke allerede 26. januar som opprinnelig planlagt. Enn så lenge, hold avstand og hold ut.


ARRANGERES FOR SJETTE GANG - VI VET BARE IKKE NÅR: Tømmer & Marked 2022 er utsatt, men på ingen måte avlyst. Vi gleder oss til å fylle Sundvolden Hotel med skogengasjerte, men det blir ikke allerede 26. januar som opprinnelig planlagt. 

Planleggingen av Skandinavias største skogkonferanse den 26.januar 2022 har foregått for fullt. Grunnet smittesituasjonen, nasjonale regler og helsemyndighetenes anbefalinger, har vi i Viken Skog innsett at vi blir nødt til å utsette Tømmer & Marked 2022. Ny dato settes når samfunnet åpner opp igjen og situasjonen blir mer forutsigbar.

− Nedskalering og et digitalt arrangement er ikke aktuelt. Da vil vi miste det som er kjernen i hele Tømmer & Marked-konseptet vårt. Nemlig det å møte skogfolk du har et felles engasjement med. De gode samtalene, gjerne rundt en bålpanne med en matbit og kaffe i hånden. Slike verdifulle øyeblikk kan aldri digitaliseres, sier Helene N. Ruud som er ansvarlig for konferansen og leder for marked og kommunikasjon i Viken Skog.

Samler skogengasjerte fra inn- og utland

Den årlige skogkonferansen er en viktig begivenhet i Skog-Norge, og skogengasjerte fra hele landet valfarter til Sundvollen for å få med seg det aller siste fra skognæringen. Og det er ikke bare skogfaget som frister, men den komplette opplevelsen med musikk, underholdning, god mat og å kunne møte andre skogengasjerte på en avslappet, trivelig måte.

– Hele vårt skogengasjerte publikum skal få den skogkonferansen de fortjener når vi igjen skal arrangere, sier leder for marked og kommunikasjon Helene N. Ruud. 

VERTSKAPET: Daglig leder Tor Henrik Kristiansen, leder for marked og kommuniksjon Helene N. Ruud og styreleder Olav Breivik er stolt av at konferansen har tatt en posisjonen som Skandinavias største i sitt slag, og i 2020 deltok 720 gjester fra inn- og utland. Foto: Roar Ree Kirkevold, Magasinet Skog. 

Tilbakeblikk fra Tømmer & Marked 2020