Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Tenk Tre på Arendalsuken: – Aldri før har verden hatt et større behov for fornybare løsninger

I gatene i Arendal fikk Helene (Viken Skog), Sofie (Allskog) og Torbjørg (AT Skog) fra Tenk Tre forklart hvorfor skogen er en viktig del av klimaløsningen og delt ut effekter. Alle tok imot med smil og interesse.


EN SAMLET SKOGNÆRING STÅR BAK TENK TRE: Vibeke Haugen og Ingrid Sunde fikk høre om Tenk Tre og fikk utdelt handlenett av skogengasjerte Torbjørg Loftesnes Bjørkholt kommunikasjonsrådgiver i AT Skog og Helene Nygaardsvik Ruud, leder for marked og kommunikasjon Viken Skog. 

Seminar "En tirsdag i livet - tre gode historier om tre og helse"

Tenk Tre er en kampanje som hele den norske skognæringen står bak. Under Arendalsuken ble det vist frem spennende historier om hvordan det er å bo, lære, jobbe og pleie omgitt av tre. Seminaret "En tirsdag i livet -tre gode historier om tre og helse" hadde som formål å vise hvordan tre påvirker oss i ulike situasjoner gjennom en helt vanlig hverdag. 

– Jeg er interessert i å høre om helseeffektene av tre, sier Elisabeth Kras. Blant over 1000 arrangement under Arendalsuka, oppsøkte prosjektlederen i EHiN seminaret til Tenk Tre tirsdag kveld. EHiN er en pådriver til digitalisering i helsesektoren.

GODE HELSEEFFEKTER: Bedre inneklima på 1, 2, tre. 

Tenk Tre presenterte «En tirsdag i livet» for publikum, der fire foredragsholdere forteller om sine valg av trebruk og hvordan dette virker positivt inn på konsentrasjon, stress, luftkvalitet og støy.

Daglig leder i Boligpartner Trehusene, Knut Moe, jobber med lavblokker i tre.

– Trehusene på Løkenåsen i Fetsund er de første byggene i BoligPartners nye boligkonsept i blokksegmentet. Prosjektet er kåret til Månedens trebygg av Tenk Tre i juni, sier Moe, som sammen med kollegaen kom til seminaret for å høre mer om andres helseerfaringer med trebruk.

BOLIGPARTNER DELTOK PÅ SEMINARET: Daglig leder i Boligpartner Trehusene, Knut Moe, jobber med lavblokker i tre.

Tenk Tre i gatene 

Johannes Korneliussen gikk glipp av seminaret da gjengen fra Tenk Tre møtte ham etter slutt.

GODT HUMØR OG STORE SMIL: Legestudent Johannes Korneliussen lovet å se seminaret som nå ligger ute på YouTube. 

– Jeg burde jo hørt om tre og helse, sier Johannes, som er legestudent. Som plaster på såret fikk han en tskjorte og oppfordring om å se seminaret på YouTube.

Se «En tirsdag i livet» her: Tenk Tre seminar

Glimrende samarbeid på tvers av skogeiersamvirkene

Tenk Tre er et bransjeinitiativ, som den norske skog- og trenæringen er sammen om.

GOD OPPSLUTNING: Administrerende direktør i Norges Skogeierforbund Per Skorge tok turen til Tenk Tre og møtte Helene, Sofie og Torbjørg fra Tenk Tre. 

Se nettsiden her: Tenk Tre