Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Skogpakke rådgivning på Servicesenteret

Usikker på hvilken Skogpakke som kan passe for deg? Ta gjerne kontakt med Viken Skogs Servicesenteret for en prat om hvilken skogpakke som kan egne seg for deg.


 

Servicesenteret har høy kompetanse om skog og Viken Skog som organisasjon. Den siste uken har Servicesenteret merket interessen for Viken Skogpakker. Det er mange skogeiere som har behov for råd og veiledning rundt sin skog, og hjelp til å finne ut hvilken Skogpakke som vil lønne seg for dem. 

Kompetanse som lønner seg - i første linje

Viken Skog gjør det enklere å eie og forvalte skog. For oss handler det ikke bare om å omsette tømmer, men om å tenke helhet — fra planting til foredling av råvare. Vi skal derfor tilby de beste tjenestene slik at det blir enklere for skogeieren å drive et lønnsomt skogbruk. Vi skal gi kompetanse som lønner seg, slik at vi sammen skaper en langsiktig, bærekraftig og lønnsom næring. Det hele starter hos skogeieren som må ta initiativ og ønske å drive et aktivt skogbruk. Samtidig kan man være aktiv "fra sofaen" og få den hjelpen man trenger gjennom Viken Skog. Det første man kan gjøre er å ta kontakt med Viken Skogs Servicesenter som setter seg inn i eiendommens ressursgrunnlag og gir deg noen råd for å komme i gang. Videre kan Servicesenteret sette deg i kontakt med din lokale skogbruksleder - din skogfaglige rådgiver som kjenner de lokale forholdene. Kanskje vil en befaring være aktuelt før dere avtale videre fremdrift, dersom det finnes behov i skogen din - noe det som regel alltid gjør!

Isak Tronbøl (27) er en av de du møter på Servicesenteret. Med mastergrad i skogfag stortrives han med å veilede Viken Skogs skogeiere. – Det er fint å kunne bidra til en enklere hverdag for skogeierne våre, sier Isak som har satt seg godt inn i hva Skogpakkene går ut på og hva som vil lønne seg for ulike skogeiere.