Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Sommerjobb i Viken Skog

Er du student med lidenskap for skogfag eller naturforvaltning? Til sommeren kan du få en fot innenfor Viken Skog der du blir lært opp av de beste i bransjen.


PRØVEFLATETAKST: Kjetil Olav Kleiv og Johannes Høvik i Viken Skog skal ut i skogen for å telle trær på 45 flater i et oppdrag i Sandefjord kommune. Foto Egil Granum, Viken Skog

I Viken Skog får du mulighet til å kombinere teori med praktisk erfaring. Du får lære av erfarne kolleger og tilegne deg verdifull kompetanse.

Avdelingene skog og strategisk plan ser etter aktuelle sommerjobbkandidater. Vi ønsker deg som har gjennomført minimum ett år på høyere skogfaglig utdanning. For sommerjobben i avdelingen for strategisk plan er naturfaglig kompetanse også svært relevant.

Oppgaver i avdelingen strategisk plan:  

  • Miljøkartlegging ved bruk av teknologiske effektive verktøy vi selv har utarbeidet. Vi liker å utnytte potensialet som finnes der ute.
  • Prøveflatetakst og bestandstakst som en del av skogbruksplanlegging. Her bruker vi metoder for å vurdere deler av skogen og hente ut informasjon, blant annet om skogens sammensetning, kvalitet og mengde.

TELLER TRÆR: Her setter Kjetil Olav Kleiv og Johannes Høvik i Viken Skog opp utstyr for å ta prøveflatetakst i hogstklasse 2 i Andebu i Vestfold. Foto Egil Granum, Viken Skog

Oppgaver i avdelingen skog:  

  • Oppsøkende virksomhet for å øke ungskogpleieaktiviteten.
  • Kvalitetssikre utført hogst, planting og ungskogpleie i felt, også kalt internkontroll.

Viken Skog er langt fremme når det gjelder bruk av ny teknologi, og vi utvikler stadig verktøyene våre. Skogbrukslederne våre er blant annet utstyrt med egen drone for kartlegging av skogen. Denne er det muligheter for å teste ut.

Er dette noe for deg?

Ta kontakt med oss, da vel. Dette er en gyllen anledning til å bruke teori i praksis og være med på å forme morgendagens skogbruk. Du kan vokse faglig og personlig, samtidig som du utforsker hvordan det er å jobbe hos oss!

PS: Du må ha førerkort klasse B og disponere egen bil.

Søk her

Kontaktpersoner