Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Søker skogbruksleder i Aurskog-Høland

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i skogen og ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.


 

Liker du en hektisk arbeidshverdag med mange ulike arbeidsoppgaver? Har du en strukturert tilnærming til arbeidet ditt, hvor det å samarbeide med andre for å finne gode løsninger gir deg noe?

Da kan Viken Skog være arbeidsplassen for deg. Vi trenger flere skogbruksledere som ønsker å ta del i forvaltningen av vår tids mest verdifulle ressurs - skogen og naturen. 

Som skogbruksleder hos oss vil du blant annet:

Være skogeiers kontaktpunkt og yte tjenester til skogeiere som; skogfaglig rådgivning og veiledning, kjøp av tømmer og salg av hogst og skogkulturtjenester.

Du vil vurdere miljøhensyn, planlegge og klargjøre for drift i henhold til PEFC skogstandard. Stillingen har stor variasjon av kontorarbeid og arbeid ute i naturen.

Vi trenger flere ressurser i tillegg til våre dyktige medarbeidere vi allerede har på Nannestad-kontoret. Geografisk tilknytning til skogbruksleder-rollen vil primært være i Aurskog-Høland. Område kan tilpasses noe ved behov.

Vi ønsker at:

  • Du gjerne har noen år med erfaring innen skogbruk, og kanskje til og med noe erfaring med salg og kjøp av tjenester.
  • Du har relevant skogfaglig utdanning. Annen relevant praksis kan oppveie for manglende formell utdannelse.
  • Vi ønsker også at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk, da dette er nødvendig for å ivareta rollen.

Hva får du?

Du vil blant annet få noen fantastiske kolleger, som liker å ha det gøy på jobb. De har mye kunnskap og kompetanse de villig deler av, og du vil oppleve at det å sparre for å løse oppgaver er noe dere ofte gjør. Å ta imot nye kolleger og å sette av tid for at du skal finne din plass er de gode på.

Du vil ha fleksibilitet i stillingen din, med mulighet for å påvirke og tilpasse din egen arbeidshverdag. Dette og mye mer vil en arbeidshverdag i Viken Skog kunne gi deg.

Oppmøtested er primært på Nannestad-kontoret vårt. Dersom det passer bedre for deg er vi fleksible på at du kan benytte kontoret vårt i Askim. 

Høres dette spennende ut?

Søk da vel! Vi vurderer søknader fortløpende, så vent ikke med å søke!

SØK HER

 

Kontaktpersoner