Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Viken Skog søker Skog- og GIS-konsulent

Grunnet økende oppdragsmengde styrker vi avdeling for strategisk planlegging og søker etter Skog- og GIS-konsulent.


Vi søker deg som vil være med å bygge en verdikjede i verdensklasse! Skogen er en av løsningene på de globale bærekraft- og miljøproblemene, og skogbruk er en fremtidsrettet næring med innovasjon og potensial for utvikling av grønne produkter. Med nytenking, entusiasme og nærhet til skogen jobber vi målrettet for å utvikle en komplett, bærekraftig verdikjede i verdensklasse basert på skogens ressurser.

Utdannelse:

Skogbruksutdanning på master eller bachelornivå (relevant erfaring kan oppveie for manglende utdanning).

Arbeidsoppgaver:

Arbeid og oppgaver knyttet til områdetakster som analyser, valideringer og kontroller av data, tilrettelegging og etterarbeid av fotogrammetri i 3D. Feltarbeid i prøveflate-takster, fotogrammetri og fjernmåling av skog. Videre produksjon av digitale databaser for skogbruksplaner til Viken Skogs internettportal www.DinSkog.no.

Ønskede egenskaper:

  • Skogbruksutdannelse, statistikk og fjernmålingskompetanse
  • GIS kompetansen meritteres i ESRI miljø
  • Gode datakunnskaper
  • Effektiv og resultatorientert

Kontorsted:

Primært på vårt kontor i Askim, men øvrige kontorsteder i Viken Skog kan også vurderes.

Tiltredelse:

Snarest eller etter avtale.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige lønns-, pensjons- og forsikringsordninger
  • Et omfattende opplæringsprogram 

Sertifikat og disponering av egen bil er nødvendig. For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med avdelingsleder Svein Dypsund tlf. 900 25 141 eller e-post sd@viken.skog.no. Øvrige spørsmål kan rettes til personalsjef Inge Myrlund tlf. 958 99 471, e-post: imy@viken.skog.no.

Søknad med CV via www.finn.no, eller via e-post til Inge Myrlund. Merk søknaden med "Strategisk plan".

Om oss:

Viken Skog SA er et skogeiersamvirke med over 9000 andelseiere på Østlandet. Sammen representerer vi nærmere 8 millioner dekar skog, og gjennom Viken Skog-konsernet omsettes en tredjedel av alt tømmer i Norge. Vi er ca. 90 ansatte i morselskapet, ca. 250 ansatte totalt i konsernet og omsetter årlig for om lag 2,3 milliarder kroner. Viken Skog har også betydelig eierposisjoner i andre deler av verdikjeden. Hovedkontoret ligger i Hønefoss, med regionkontorer i Dokka, Gol, Askim, Nannestad, Kongsberg og Revetal.

FULL KONTROLL PÅ SKOGBRUKSPLANEN: DinSkog gir deg tilgang til digitale bestandskart, bestandsinformasjon, eiendomsinformasjon, miljøregistreringer og detaljerte bakgrunnskart. Du kan skrive ut eller lagre kartutsnitt til bruk i hogstmaskin eller andre formål slik som planlegging av skogkultur eller jakt.