Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Simensen er ny skogbruksleder på Ringerike

Kenneth Langlie Simensen (33) fra Drammen er i gang med opplæringen som ny skogbruksleder på Ringerike.


Simensen har nylig gått ut fra NMBU på ÅS med en master i skogfag og er klar til å sette teori ut praksis.

-Jeg er så glad i å snakke med folk og er klar for å sette teorien ut i praksis. Jeg er realist, positiv og tilpasningsdyktig. Skog gir så mye! Både det at vi kan bo og leve i flotte bygg i tre og ikke minst alle produktene som kan lages av tre #TenkTre! Sier han.

I tillegg til en master i skogfag er Simensen utdannet innenfor byggfag og anleggmaskinfører.

Kenneth L. Siemnesen har alltid vært mye ute i skogen og fjellet. Han startet først å studere kjemi ved NMBU, men fikk plutselig opp øynene for skogfag.

-Jeg ble helt frelst på skog og visste at det var dette jeg ville studere å jobbe med. Det er så gøy! Det aktive skogbruket har jo triplet CO2-fangsten i Norge. Skogen tar jo opp CO2 ekvivalenter tilsvarende halvparten av Norges utslipp. Da må man jo bruke skogen aktivt å hogge og plante mer, sier han entusiastisk.

Han var ikke i tvil om at det var Viken Skog som han ønsket å jobbe for etter endte studier.

-Som student på NMBU fikk vi tidlig i studiene informasjon fra Viken Skog som var veldig tydelige på at de ønsket å komme i kontakt og dialog med oss skogfagstudenter. Jeg mener Viken Skog er en trygg, fremtisdrettet og god arbeidsplass og ser skikkelig frem til å starte i jobben som skogbruksleder, sier han.