Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Simen - vår nye skogbruksleder i Flå og Nesbyen

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Simen:

Navn og alder: Simen Olbergsveen (24)

Nyansatt som: Skogbruksleder i Flå og Nesbyen

Utdannelse: 5 år med bachelor utmark og bachelor skog ved Høgskolen i Innlandet, avdeling Evenstad

Trives med: Kamera rundt halsen og få noen kule bilder av dyr

Brenner for: Natur og ville dyr

Kontaktinfo: mobil: 413 97 649  | e-post: sol@viken.skog.no

Hvem er egentlig Simen?

– Jeg er bare en enkel kar som liker skog og mark og er så heldig at jeg får jobbe som skogbruksleder i Viken Skog.

Hva gjør du helst på fritiden?

– På fritiden er jeg mye ute på tur med damene mine (bikkja og kjæresten). Da liker vi blant annet å gå på ski, vandring i skogen og på toppturer.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen for meg et sted der mennesket naturlig hører hjemme. Det merker jeg spesielt godt de gangene vi kommer oss ut døren og får dratt på tur. Det som engasjerer meg er tanken om bærekraft, at vi skal forvalte naturen på en slik måte at den går i pluss. Og at vi da kan høste av det som ligger rett utenfor døra.

Hva er det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Det beste med å jobbe for Viken Skog er nok at jeg er delaktig i forvaltningen av skogressursene våre. Og selvfølgelig at jeg får være masse ute i jobbsammenheng.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Fremtiden i skognæringen er veldig spennende! Nå skjer det veldig mye rundt det norske skogbruket med teknologi, og så er vi midt i det grønne skiftet som presser oss til å drive skogbruket på en stadig mer bærekraftig måte. Jeg tror at vi etter hvert vil få øynene enda mer opp for hvor viktig skogen er for å kunne gjennomføre det grønne skiftet.

Vi i Viken Skog ønsker Simen velkommen med på laget. Sammen er vi kompetanse som lønner seg!