Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Så du ikke Skog & Markedsnytt forrige uke?

Det er fortsatt knusktørt i skogen og i sendingen snakker vi om den store skogbrannfaren og hva vi gjør for å redusere brannfaren. Vi kommer også inn på tømmermarkedet, ny bærekraftrapport og om EM i skogbruksferdigheter.


av Egil

På programmet for årets andre Skog & Markedsnytt:
  • Det er knusktørt og skogbrannfaren er ekstrem. Hva gjør Viken Skog i en slik situasjon? Produksjonssjef Ståle Buraas orienterer.
  • Prisene på sagtømmer fikk en god økning på forsommeren og står seg fortsatt! Salgssjef Heidi Bålerud informerer om prismarkedet.
  • I 2022 startet Viken Skog arbeidet med å sette seg inn i FNs mål for bærekraft og vi lanserte vår første bærekraftsrapport. På sikt skal denne kunne bidra til å finne balansepunktet mellom de økologiske, sosiale og økonomiske verdiene. Hør fra Silje Helene Waagaard, biolog og prosjektleder for Viken Skogs bærekraftsrapport 2022.
  • Orientering som en "skogens idrett" - Viken Skog og lokale skogeierlag heier på skogen som en arena for rekreasjon, friluftsliv og trening.
  • EM i skogbruksferdigheter for unge ble avholdt i Kongsberg i forrige uke. I sendingen får du en smakebit fra arrangementet med blant annet "skogminister" Sandra Borch.

Programleder: Olav Bjella - produsent: Egil Granum