Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Se bilder fra Tømmer & Marked 2023

Her er et knippe bilder fra Tømmer & Marked 2023, samt noen fra de tre arrangementene dagen før.


 

RINGNES: Emma Bjørke, bærekraftsansvarlig i Ringnes, fortalte om Carlsberg-konsernets planer om å komme med en ølflaske laget av tre innen et par år. Det er for øvrig den danske skuespilleren Mads Mikkelsen som holder ølflasken på bildet bak.

BCTMP-PROSJEKT: Erland Lundby (til høyre), nestleder i styret til Viken Skog, var konferansier på Tømmer & Marked. Her er det Tor Henrik Kristiansen, daglig leder i Viken Skog, som svarer på spørsmål om tremasseprosjektet i Treklyngen Industripark på Hønefoss. BCTMP står for øvrig for bleket kjemisk-termomekanisk tremasse, eller Bleached Chemi-ThermoMechanical Pulp på engelsk.

BYGGMA-SJEFEN: Geir Drangsland, konsernsjef i Byggma og største aksjonær i Norske Skog, fortalte blant annet om  «The Byggma way», hvordan konsernet tar vare på de menneskelige ressursene i de ulike selskapene.

MED HJERTE FOR TREBRUK: Ingrid Eide Grepperud, arkitekt hos Stein Halvorsen Arkitekter, viet sitt innlegg til de mange positive egenskapene det gir oss å tilbringe tid i skog eller omgitt av tre innomhus. Hennes ektefølte engasjement for økt bruk av tre som byggemateriale, ispedd fakta fra forskning, var til stor inspirasjon. Bildet i bakgrunnen er fra Sametingsbygningen i Karasjok, tegnet av Stein Halvorsen og Christian Sundby. Det er utstrakt bruk av tre i bygningen, som sto ferdig i 2000.

SER FREMOVER: Jan Ludvig Andreassen holdt foredrag om mulighetene for å håndtere risiko i en usikre tider der alt kan skje.

STYRELEDER OG STATSRÅD: Olav Breivik i prat med Sigbjørn Gjelsvik på scenen.

Skogengasjert forsamling:

TØMMER & HØGGERE: Espen Torgersrud i SB Skog og Mads Ola Jørgensen på Tømmer & Høggere 2023.

VED UTSTILLINGSMASKINEN: Kristoffer og Kristian Hallerdalen.

 

 

 

Her kan du lese mer om arrangementet

 

SE SKOG & MARKEDSNYTT TØMMER & MARKED SPESIAL