Pollen ny GIS- og skogkonsulent

Grunnet økende oppdragsmengde har Viken Skog styrket avdelingen for strategisk planlegging og ansatt Vebjørn Oppegaard Pollen (33) som ny GIS (Geografiske informasjonssystemer)- og skogkonsulent.


 

Pollen kommer direkte i fra en rådgiverjobb i Landbruksdirektoratet.  Han har master i skogfag fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås, og har i etterkant tatt nettbasert årsstudie i GIS ved Høgskolen i Gjøvik. I løpet av studietiden var han også 1 år ved University of Minnesota i USA.

Etter studiene fikk han jobb i Sørum kommune som skogbrukssjef, hvor han jobbet i 5 1/2 år før han begynte i Landbruksdirektoratet våren 2017.

Vebjørn bor for tiden i Oslo, men flytter inn i nytt hus på Tomter i Hobøl kommune til høsten. Han kommer til å kontor i Viken Skogs regionkontor i Askim.

Faglig utvikling

Vebjørn Pollen mener det vil være spennende å jobbe i Viken Skog.

-Viken Skog har et bra rykte og er et sted hvor jeg kan utvikle meg mye faglig. Jeg har også kun erfaring fra offentlig forvaltning, så tenker det vil være spennende å prøve det private næringslivet. Da var Viken Skog et helt naturlig valg for meg, sier Pollen som starte å jobbe i Viken Skog 1. juni.