Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Omtre kan vinne pris

Frem til 24. mai kan du stemme på Omtre i årets Siva-pris: – Vi synes dette er veldig stas, sier leder av Omtre, Kristine Nore, til Ringerikes Blad.


BLIR DET PRIS PÅ DENNE GJENGEN? Ivar Ragnhildstveit, Kristine Nore, Urda L. Høglund og Krister Moen i Omtre håper de kan vinne Siva-prisen. Men da trenger de hjelp. Foto: Omtre

Av Egil Granum

Siva er et statlig foretak som legger til rette for bærekraftig vekst i industri og næringsliv. Hvert år deles ut en pris til et selskap som har bidratt til å bygge nye eller forsterke eksisterende verdikjeder i Siva-strukturen.

Omtre er altså en av kandidatene i årets konkurranse. Gjennom forskning og utvikling jobber Omtre med å finne løsninger for industriell foredling av returtre. Målet er at brukte materialer skal få samme kvalitet, pris og tilgjengelighet som nytt trevirke har i dag.

LES OGSÅ OM SIRKTRE: https://www.viken.skog.no/aktuelt/her-ser-jeg-gull

Selskapet holder til i Treklyngen Industripark i Hønefoss. Omtre har også egne forskning- og utviklingsprosjekter innen byggesystemer, digitalisering, regulering og markedsutvikling for bedre sirkulær ressursutnyttelse. Målet er å øke hastigheten i byggenæringens omstilling til sirkulærøkonomien.

Siva-prisen 2023 er på 250.000 kroner. De som ønsker å avgi sin stemme må gjøre det innen onsdag 24. mai kl. 15.00.

Vinneren blir kåret 1. juni og prisen deles ut av næringsminister Jan Christian Vestre.

STEM HER