Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Ole Gunnar - vår nye salgsleder

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Ole Gunnar

Navn og alder: Ole Gunnar Ingul, 52 år

Nyansatt som: Salgsleder

Jobberfaring: 25 år med salg i Elektronikkbransjen og 4 år i NAV som Jobbspesialist

Trives med: Uformelt og profesjonelt arbeidsmiljø

Brenner for: Å skape relasjoner

Kontaktinfo: mobil: 900 88 700 | e-post: ogi@viken.skog.no

Hvem er egentlig Ole Gunnar, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg er bor på Almemoen i Hønefoss og har to voksne barn og kjæreste. Jeg flyttet til Ringerike i 1991, men er opprinnelig fra Ringsaker og har både trønder- og odalsblod i årene. Som odelsgutt på et lite bruk var jeg med på litt tømmerdrift i ungdommen, samt at jeg hadde en far som jobbet i Mjøsen Skogeierforening. Så på sommeren var jeg med på skogplanting og oppsett av barkebillefeller. Dette var på 1980-tallet, og jeg forstår at utviklingen har vært enorm i bransjen. Så jeg har mye å lære.

Hva gjør du helst på fritiden?

– Jeg er en ivrig golfer og bruker mye tid på det. Ellers tar jeg gjerne en løpetur, og da er skogen det beste stedet. Er også glad i turer i skog og mark og liker å finne nye stier og oppleve områder jeg ikke har vært i før.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– I voksen alder har jeg brukt skogen som rekreasjon, samtidig som jeg vet at det er en fornybar ressurs. Det er viktig å forvalte skog og skogsområder på en slik måte at fremtidige generasjoner også kan dra nytte av disse ressursene og få oppleve gleden av å oppholde seg i frisk skog.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Jeg tror det må være å kunne bidra til at Viken Skog fortsetter å øke sin posisjon i bransjen. Å ha dedikerte og dyktige kollegaer som trekker i samme retning.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– At vi kan være en betydelig bidragsyter inn i en grønn næring – lokalt, regionalt og nasjonalt.

Vi i Viken Skog ønsker Ole Gunnar  velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!