Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Olav Breivik gjenvalgt til styreleder sjette året på rad

Det er ingen tvil om at styreleder Olav Breivik har tillit i selskapet. I dag ble han gjenvalgt som styreleder Viken Skog sjette året på rad.


Det var en energisk styreleder som takket årsmøtet for tilliten.

-Tusen takk for tilliten! Vi i Viken Skog jobber knallhardt, og det gir resultater. Veksten er drevet av økt omsetning, konkurransedyktig kostnadsnivå og en kompetansedrevet organisasjon av ansatte og skogeiere som hver dag, hele året jobber sammen med selskapets samarbeidspartnere for å utvikle en verdikjede i verdensklasse, sa Breivik.

Samarbeid og kompetanse

-Jeg er helt overbevist om at samvirket er en perfekt modell for å drive rasjonelt ut i fra våre naturgitte forutsetninger. Viken Skog inviterer derfor alle andelslagene til et tettere samarbeid i 2019. Så får vi andelseiere støtte oppom selskapet vårt – da blir Viken Skog et vinnerlag! sa Breivik.

Takket av nestleder Gulsvik etter 10 år

Olav Breivik hadde mange fine lovord om sin nestleder i styret Gudbrand Gulsvik fra Hallingdal som gikk ut av styret etter 10 år med fantastisk innsats. Inn i styret kommer Steinar Fretheim fra Søndre Land og Fluberg.

Bilde: Steinar Fretheim fra Søndre Land og Fluberg er nytt styremedlem i Viken Skog. Han har tidligere sittet som leder av Viken Skogs kontrollkomitee.

 

-Takk for den fantastiske innsatsen du har lagt ned i Viken Skog Gudbrand. Jeg synes vi har utfylt hverandre så godt og du har vært en sann glede å samarbeide med, sa Breivik.

Bilde: Gudbrand Gulsvik fikk stående applaus av årsmøtet for sin innsats i styret gjennom 10 år.

-Det har vært et privilegium å sitte i styret i Norges største skogeiersamvirke. Olav, -vi har hatt litt av en reise sammen! Jeg har opplevd 3 administrerende direktører i Viken Skog disse årene som alle på sin måte har vært bra. Jeg har lagt ned enormt mye arbeide i dette konsernet som betyr så uendelig mye for meg. Tusen takk for meg, sa Gulsvik til stående applaus fra årsmøtet.

 

Viken Skog-konsernet økte omsetningen med 11% til 2,4 mrd. kroner og leverte et positivt driftsresultat på 59,1 mill. kroner og et finansresultat på 18,6 mill. kroner i 2018. Årsresultatet endte på 74 mill. kroner. Konsernet omsatte 3,3 mill. kubikkmeter som gir en markedsandel på nær 30% i Norge.

 

Styret i Viken Skog SA består av:

 • Olav Breivik (Hessa), styrets leder
 • Erland Lundby (Øvre Romerike), styrets nestleder
 • Steinar Fretheim (Søndre Land og Fluberg)
 • Ragnhild Hallenstvedt (Midtre Vestfold)
 • Kristine Nore (Krødsherad-Modum)
 • Hallgeir Thorsen (ansattvalgt)
 • Halvor I. Ulven (ansattvalgt)

Varamedlemmer (skogeiervalgt) til styret:

 1. Lars Henrik Sundby (Østre Romerike)
 2. Ole Nicolai Skulberg (HESSA)
 3. Nils Peter Underbakke (Numedal)

 

Varamedlem (ansattvalgt) til styret:

 • Hans Jørgen Tangevold