Nyetablert selskap i linjerydding

Norsk Skogrydding AS er et nyetablert selskap innen linje- og trasérydding av skog, samt tilhørende tjenester. Viken Skog SA sammen med AT Skog SA (gjennom AT Skog Invest AS) har etablert Norsk Skogrydding.


 

Selskapet er basert på eksisterende virksomheter i AT Skog og SB Skog, samt oppkjøp av Agder Linjerydding som et 100 % eid datterselskap. Agder Linjerydding vil fortsatt operere som et selvstendig selskap, der dagens eiere er med for fullt fremover.

Norsk Skogrydding er eid av AT Skog (50 %) og Viken Skog (50 %). Norsk Skogrydding og datterselskapet Agder Linjerydding, som har hovedkontor i Vegårshei, vil i oppstarten ha en årlig omsetning på ca NOK 80 millioner.

Fokus på høy sikkerhet

-Norsk Skogrydding har som ambisjon å være den foretrukne partner for våre kunder og leverandører, samt tilby en god arbeidsplass med fokus på høy sikkerhet og et godt arbeidsmiljø. Norsk Skogrydding vil ikke utføre sluttavvirkning, men kun fokusere på anbud og prosjekter innen manuell og maskinell linje- og trasérydding, sier styreleder i Norsk Skogrydding, Anders Øynes

Norsk Skogrydding vil være operativt fra og med 1. januar 2019.

Søker etter daglig leder i Norsk Skogrydding

Norsk Skogrydding søker etter en daglig leder. Som daglig leder og øverst ansvarlig for prosjekter vil du få en sentral rolle i videreutviklingen av Norsk Skogrydding. Daglig leder skal sikre at Norsk Skogrydding befester sin posisjon som den beste leverandøren av skogrelaterte tjenester.

Ansvaret dekker hele Norge og stiller krav til solid kompetanse i fag og ledelse. Du er en handlekraftig og tydelig leder, som evner å sette retning og tydelige mål.

Du kommuniserer godt både internt i organisasjonen og overfor kunder. Du er inkluderende med et godt overblikk og god forretningsforståelse.

Vi tilbyr:

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, stort handlingsrom og et godt arbeidsmiljø.
  • Korte beslutningslinjer, personlig- og faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser.
  • Hovedkontoret er i Skien.

Ta gjerne kontakt med styreleder Anders R Øynes for en uforpliktende samtale på 905 78 288.

Søknad og CV sendes til: atpost@atskog.no snarest og senest innen 14. desember 2018.