Ny nettside med alle dine 40 Agrol-fordeler

Agrol har samlet 40 nyttige fordelsavtaler for landbruket på en helt ny nettside. Som andelseier i Viken Skog eller ansatt i en av landbruksorganisasjonene, har du tilgang til disse avtalene. Alt du må gjøre er å registrere deg på nettsiden agrol.no


Bilde: Nå kan du gå inn å registrere deg på agrol.no og benytte 40 rabatt-fordeler

Agrol er landbrukets fordelsprogram, som skal bidra til å gjøre hverdagen enklere for norske skogeiere og bønder. Gjennom innkjøpsselskapet AgriKjøp, som forhandler frem stordriftsavtaler på vegne av landbruksindustrien, har Agrol plukket ut 40 fordelsavtaler for å gjøre det å drive gård eller skogbruk enklere og rimeligere. Mange av avtalene gir også deg som skogeier og din familie gode tilbud og rabatter på en rekke fritids- og forbruksvarer.

For å lette oversikten og for å gjøre de ulike rabattene bedre kjent og enklere tilgjengelig, lanserte Agrikjøp nylig en helt ny nettside hvor Agrol-brukere får en raskere og enklere tilgang til hele fordelsprogrammet.

– Nesten alle skogeiere og bønder kjenner noe til Agrol-avtalen for landbruket og kanskje en eller to av de rabattavtalene de kan benytte seg av. Særlig er drivstoffavtalen, telefoni og bilavtalen godt kjent for mange. Men få om noen kjenner veldig godt til alle de 40 fordelene som vi har samlet under Agrol, sier Hilde Huse, som er markedssjef for AgriKjøp.

-Bruk fordelene, -det er mye å spare!

En som kjenner godt til Agrol-fordelene og bruker de selv er organisasjonskonsulent i Viken Skog Kari Homme.

-Det er faktisk mye penger du kan spare ved å bruke Agrol-fordelene dine. Selv har jeg gjennom årene som ansatt i Viken Skog benyttet meg av mange gode rabatter. Blant annet kjøp av bil og det er også mye å hente på materialer, leiebil og hoteller. Jeg anbefaler alle andelseiere og ansatte i Viken Skog til å gå inn å registrere seg på agrol.no , sier Homme.

– For å ivareta de nye EU-reglene for bruk av digital personinformasjon (GDPR-reglene), må alle registrere seg på den nye nettsiden slik at det blir registrert nødvendig samtykke fra den enkelte.

I hovedsak gjelder alle avtalene for alle som er medlem i Norges Skogeierforbund, Norges Bondelag, Felleskjøpet Agri, Felleskjøpet Rogaland Agder, Norges Bygdekvinnelag eller Norges Bygdeungdomslag.