Norges nye næringsminister kommer til "Tømmer & Marked"

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen er hovedinnleder på skogkonferansen Tømmer og Marked 8. februar på Sundvolden som arrangeres av Viken Skog i samarbeid med AT Skog. Det er nærmere 400 deltakere påmeldt, -meld deg på i dag!


 

Viken Skog avholder for tredje året på rad «Tømmer & Marked». Konferansen setter søkelyset på hvordan ulike aktører i fellesskap kan legge til rette for en verdikjede i verdensklasse basert på skogens ressurser. 

Bilde: Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen kommer til Tømmer og Marked 8. februar

Det er en rekke interessante innelder på talerlisten.  Foruten den nye næringsminsteren kommer også  NHO-sjef Kristin Skogen Lund for å snakke om NHOs krav til en bedring i rammebetingelsene, konsernsjefen i Norske Skog Lars Sperre for å snakke om utviklineg i Norske Skog og veien videre, konsernsjef i Statkraft Christian Rynnig-Tønnesen skal snakke om fremtiden for bioenergi i det internasjonale energimarkedet. Investor Jens Ulltveit-Moe kommer for å snakke om hvordan industrireising i Norge kan bli attraktivt for private investorer? Sjefen i Finans Norge, Idar Kreutzer vil snakke om hvordan markedet kan stimulere til omstilling til grønn verdiskaping? I tillegg deltar noen av de fremste representantene fra skogindustrien i Norden,  skogeiere, næringsliv, politikere, presse og andre samarbeidspartnere på konferansen.

Etter den store pågangen i 2016 og 2017 måtte kapasiteten økes ytterligere og konferansen arrangeres i det nye kongressenteret på Sundvolden Hotel (35 minutter utenfor Oslo og en time fra Gardermoen).

Les alt om Tømmer og Marked og påmelding her

Viken Skog jobber for å utvikle en komplett, bærekraftig og fremtidsrettet verdikjede basert på skogens ressurser. I Viken Skog jobber vi for å skape en verdikjede i verdensklasse!