– Mye oppmerksomhet, men artig!

Viken Skogs lærling Mari Gladhaug (19) har fått mye oppmerksomhet i sommer etter at det ble kjent på forsommeren at hun nå tar fatt på et spesielt lærlingeløp som en av de aller første i landet for å bli skogbruksleder.


Den målbevisste og tøffe nittenåringen i fra Redalen liker å sette seg tøffe mål og det er aldri noe option og ikke nå de. Etter det ble kjent at hun skal i gang med et ganske unikt lærlingsopplegg i Viken Skog har hun fått masse oppmerksomhet.

Nylig var det flott reportasje om henne i Gjøviks Blad.

Og hun har fått oppmerksomhet på Viken Skogs hjemmesider. Les her

– Klar på hva jeg vil og skal få det til

– Det er jo artig da å få sånn oppmerksomhet og tilbakemeldingene har vært så hyggelige. Jeg er klar på hva jeg vil og det skal jeg få til. Nå er jeg fremdeles i sommerjobb i Viken Skog og stortrives. Har vært og sett og kontrollert plantefelt, ungskogpleiefelt og vært med på markberedning. Kollegaene mine på Dokka-kontoret er utrolig ålreite og lærer meg en masse. Nå jobber jeg frem til 1. september og da begynner jeg som lærling. Det at jeg ikke får hatt noe ferie denne sommeren bryr meg svært lite for jeg stortrives i jobben, smiler Gladhaug.