Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Mesterkokk, motorsagkunst og splitter ny John Deere maskin på Tømmer & Marked 2020!

Velkommen til en nytenkende og entusiastisk konferanse som skal inspirere, bevege og skape handling gjennom felles forståelse for verdikjeden skog. Allerede nå er det 200 påmeldte til neste års skoghappening! Sikre deg din plass du også.


 

Grønne bærekraftige investeringer og verdiskaping

Ikke bare er det årets viktigste møteplass for alle som er opptatte av tømmer og skogindustri; du får også en unik mulighet til å høre de mest innovative og visjonære hodene snakke om brennaktuelle temaer som bærekraft og verdiskaping. Skogen er en naturressurs som bør forvaltes på best mulig måte til fellesskapets beste. Enten man eier skog eller ikke; skogen angår oss alle. Se konferansens innledere her. 

 

5 års jubileum: Mesterkokk, motorsagkunst og hogstmaskin 

Gjennom 5 år har den årlige konferansen Tømmer & Marked vokst til å bli Skandinavias største i sitt slag. Den setter dagsorden for både skogeiere, politikere og skogindustri. I tillegg skal det være en plass hvor nytenkingen, optimismen og etusiasmen i næringen er å ta og føle på. I 2020 vil du bli tatt i mot på rød løper av mesterkokk Arne Brimi og motorsagkunstner Tommy Sandum. Brimi setter i gang smaksløkene, mens "Tommy Tømmerhøgger" står med en motorsag i hånden og skjærer ut fantastiske kreasjoner i tre.

 

Samlingspunkt

Som en bonus har vi kanskje det aller mest engasjerte publikummet – her finner du næringslivstopper fra både lokalt og nasjonalt næringsliv, skogeiere, forskere, politikere og representanter fra skogindustrien i skjønn forening. Felles er ønsket om å få presentert det aller siste innenfor innovativ tenkning – fra kompetente og nytenkende hoder.

Konferansen har blitt et viktig samlingspunkt der man kan treffe nye kontakter på tvers av bransjer og interessefelt. Vi legger forholdene til rette for verdens eldste form for kommunikasjon; samtaler mellom mennesker som møtes. Gjerne rundt et bål og med en matbit i hånda, slik folk har knyttet nye kontakter og delt felles visjoner til alle tider. 

Våre stolte sponsorer og samarbeidspartnere vil være tilstede under konferansen. Og er du maskininteressert kommer du til å komme tett på en splitter ny John Deere hogstmaskin. Møt også hovedsponsor Stora Enso og se hva de får ut av tømmerstokken i 2020. Ellers vil du treffe Skogbrand og Landkreditt Bank - som kan gi deg det siste innenfor skogforsikring og landbrukskreditt.  

Årets julegave?

Ta med deg skognaboen, neste generasjon eller en skoginteressert venn. Kjøp gavkort til Tømmer & Marked 2020 her. En bærekraftig og fremtidsrettet gave! 

Tilbakeblikk på konferansen i 2019

Om du måtte velge én konferanse å delta på neste år – Tømmer & Marked 2020 er neste års skoghappening som du ikke må gå glipp av! Vil du være med og ta steget inn i 2020 sammen med oss? Gå til påmelding

Vi i Viken gleder oss til å ta deg i mot på Sundvolden onsdag 12. februar 2020.