Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Vi trenger flere skogbruksledere på laget

Vi trenger flere skogbruksledere som ønsker å ta del i forvaltningen av vår tids mest verdifulle ressurs - skogen og naturen.


Vi ser etter deg som trives med å jobbe i ett med naturen og ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner. Liker du en hektisk arbeidshverdag med mange ulike arbeidsoppgaver? Har du en strukturert tilnærming til arbeidet ditt, og liker du å samarbeide med andre for å finne gode løsninger? Da kan Viken Skog være arbeidsplassen for deg.

Som skogbruksleder hos oss vil du blant annet:

Være skogeiers kontaktpunkt og yte tjenester til skogeiere som; skogfaglig rådgivning og veiledning, kjøp av tømmer og salg av hogst og skogkulturtjenester. Du vil vurdere miljøhensyn, planlegge og klargjøre for drift i henhold til PEFC skogstandard. Stillingen har stor variasjon av kontorarbeid og arbeid ute i naturen og er meget selvstendig.

Stillingen krever førerkort (Viken Skog stiller arbeidsbil til disposisjon i tjeneste). Geografisk tilknytning til skogbrukslederrollen vil primært være i søndre deler av Akershus. 

Vi ønsker at:

  • Du har relevant skogfaglig utdanning. Annen relevant praksis kan oppveie for manglende formell utdannelse.
  • Du har gjerne noen år med erfaring innen skogbruk, og kanskje til og med noe erfaring med salg og kjøp av tjenester.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

  • Du liker å ta ansvar og beslutninger i hektiske situasjoner og du jobber strukturert.
  • Du syns det er gøy å kommunisere og kommer lett i kontakt med mennesker og knytter nye relasjoner.
  • Det er en fordel om du er lokalkjent og har lokal forankring. Dette kan komme godt med i nettverket du skal etablere.
  • Bruk av teknologi og effektive IT verktøy er en stor del av arbeidshverdagen, og ditt engasjement for å utnytte disse hjelpeverktøyene vil være en styrke.
  • Vi ønsker også at du har godt norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne, da dette er nødvendig å kunne i rollen.

Dette får du hos oss:

En meningsfylt jobb i et selskap med mange lærerike utfordringer og arbeidsoppgaver. Du vil ha fleksibilitet i stillingen din, med mulighet for å påvirke og tilpasse din egen arbeidshverdag.

Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger har vi. Det er viktig for oss å gjøre det vi kan for å tilrettelegge for god fysisk og psykisk helse på arbeidsplassen og har derfor helseforsikring til våre ansatte.

Søknadsfrist: vi vurderer søknader fortløpende

Tiltredelse: etter avtale

Kontorsted: Nannestad

For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med skogsjef Stian Sandbekkbråten på +47 958 99 471 eller ssa@viken.skog.no. Personalsjef Inge Myrlund kan også svare på spørsmål om stillingen på +47 958 99 471 eller imy@viken.skog.no.

 

SØK HER