Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Ida Høgevold - vår nye servicekonsulent

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Ida

Navn og alder: Ida Høgevold, 33 år

Nyansatt som: Servicekonsulent 

Utdannelse: Fagbrev i kontor & administrasjon

Jobberfaring: Over 10 års erfaring med arbeid innen resepsjon og sentralbord. Kommer fra stillingen administrasjonssekretær hos Andritz Hydro, og har jobbet de to siste årene som salgskoordinator i salgsavdelingen.

Trives med: Kvalitetstid med venner og familie. Opplevelser og reiser står også høyt på lista.

Brenner for: Kreativitet! Bruke naturmaterialer og egendesignede løsninger i hus og hjem.

Kontaktinfo: mobil: 404 67 228 | e-post: iho@viken.skog.no

Hvem er egentlig Ida, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg vokste opp på Sundvollen i Hole kommune, hvor jeg har bodd mesteparten av livet. De siste 4 årene har jeg vært bosatt på Hadeland med samboer og ei datter på 11 år. Jeg gjennomførte førstegangstjenesten etter videregående skole på grunn av nysgjerrighet og det ukjente. Det har vel definert meg på mange måter i etterkant og har nok ledet meg videre i samme retning. Jeg har lite erfaring med skogsarbeid, men igjen så kommer nysgjerrigheten og lysten på å lære mer om nettopp skogsarbeid og driften rundt dette.

Hva gjør du helst på fritiden?

– Mye av fritiden min går til familien min. Jeg er også opptatt av hus og hjem, og tar ofte en tur i skogen for å se hva naturen kan gi meg av prosjekter jeg kan bruke i hjemmet. Jeg har blant annet et tre i stua, så naturen kommer helt inn hos meg! Jeg har også en jakt og friluftsinteressert samboer og det har jo naturligvis smittet over på meg. Så veien til skogen er kort i vårt hjem.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen for meg betyr rekreasjon, energi og ro. Jeg liker spesielt å søke til skogen i overgangene mellom årstidene. De gir på en måte hver sin følelse. Som liten var jeg ofte i skogen og lagde hytter av det naturen hadde å by på, og var veldig opptatt av å redde både dyr og natur. Det som engasjerer meg mest nå er at vi må bruke og forvalte skogen på en riktig måte. Og videreformidle nettopp om hvorfor man gjør som man gjør med skogsdrift og fremme alt det positive ved det.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Skog og natur blir mer og mer interessant for meg og jeg ser virkelig frem til å jobbe med så mange kunnskapsrike mennesker innenfor feltet, og selvsagt lære mer om skog og bli med på reisen videre fremover. Og ikke minst så gleder jeg meg til å kjenne på stoltheten ved å jobbe i skognæringen!

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Skognæringens rolle i klimadebatten bli det stadig mer fokus på. Jeg tror det blir spennende og utfordrende å se hvordan man løser eventuelle problemstillinger i forhold til det. Vi driver en bærekraftig næring og må være tydelige på at debatten må være kunnskapsbasert.

Vi i Viken Skog ønsker Ida Høgevold velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!