Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Lyst på spennende stilling i skognæringen?

Vi har en skogbruksleder som snart skal utforske nye karrieremuligheter innenfor andre områder av Viken Skog-konsernet. Vi søker derfor nå etter en skogbruksleder til Kongsberg-kontoret vårt.


 

Vi ser etter deg som trives med å jobbe med naturen og ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Er du en person som trives i en hektisk arbeidshverdag med mange ulike arbeidsoppgaver? Har du evne til å prioritere og strukturere arbeidet ditt og liker å samarbeide med andre? Vi vet at du helt sikkert også har mange andre gode kvaliteter enn akkurat de vi nevner på over.

Vi trenger en skogbruksleder som ønsker å ta del i forvaltningen av vår tids mest verdifulle ressurs - skogen og naturen. 

Stillingen krever førerkort. Viken Skog stiller arbeidsbil til disposisjon i tjeneste. Geografisk tilknytning til skogbrukslederrollen vil primært være i Øvre Eiker, Drammen, Bærum og deler av Asker. 

Som skogbruksleder hos oss vil du blant annet:

  • Være skogeiers kontaktpunkt og yte tjenester til skogeiere som; skogfaglig rådgivning og veiledning, kjøp av tømmer og salg av hogst og skogkulturtjenester.
  • Du vil vurdere miljøhensyn, planlegge og klargjøre for bærekraftig drift i henhold til Norsk PEFC Skogstandard. Stillingen har stor variasjon av kontorarbeid og arbeid ute i naturen.

Vi ønsker at:

  • Du har relevant skogfaglig utdanning. Annen relevant praksis kan veie opp for manglende formell utdannelse.
  • Du har gjerne noen år med erfaring innen skogbruk, og kanskje til og med noe erfaring med salg og kjøp av tjenester.

Hva får du?

Du vil blant annet få noen fantastiske kolleger, som liker å ha det gøy på jobb. De har mye kunnskap og kompetanse de villig deler av, og du vil oppleve at det å sparre for å løse oppgaver er noe dere ofte gjør. Du vil få et skreddersydd opplæringsprogram for din rolle. Det er viktig for oss at du får tiden og tryggheten som skal til for å finne din plass hos oss.

Vi vet at det å ha det bra på jobb er utrolig viktig, og vi prioriterer derfor goder vi vet kan gjøre en forskjell for våre ansatte. Vi har blant annet veldig gode pensjons-, person- og helseforsikringer.

Du vil ha fleksibilitet i stillingen din, med mulighet for å påvirke og tilpasse din egen arbeidshverdag. Dette og mye mer vil en arbeidshverdag i Viken Skog kunne gi deg.

Høres dette spennende ut?

Vi vurderer søknader fortløpende, så vent ikke med å søke!

 

SØK HER

Kontaktpersoner