Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Ledig lærlingplass i Viken Skog

Trives du med å jobbe i ett med skogen og naturen og liker godt fysisk arbeid? Viken Skog søker etter lærling i skogsoperatørfaget.


LÆRLING I VIKEN SKOG: Viken Skog er godkjent lærlingbedrift og søker nå etter læring skogsoperatør. Foto: Egil Granum, Viken Skog

Viken Skog har et viktig samfunnsoppdrag i å være med å utvikle fremtidens skogsoperatører, og vi ønsker å ha med oss en lærling til på laget.

Dette vil du lære mer om hos oss:

Som lærling i skogsoperatørfaget vil du få god innføring i manuelt skogsarbeid, som å felle trær, plante nye trær, gjennomføre skogsarbeid og tilrettelegge for at trærne får gode vekstvilkår.

Som skogsoperatørlærling er det mange som trenger din hjelp, og du vil samarbeide tett med flere av våre skogbruksledere. Du vil garantert få en variert og lærerik arbeidshverdag i Viken Skog, i en selvstendig og fleksibel stilling. 

Vi ønsker at du:

  • Liker fysisk arbeid og det å jobbe utendørs. Dette er en stor del av arbeidshverdagen din.
  • Har gode holdninger til helse, miljø og sikkerhet (HMS), og er opptatt av dette. Yrket krever at du tar gode vurderinger og tenker sikkerhet i arbeidet du utfører. 

Dette er nyttig at du har av formell kompetanse og kvalifikasjoner:

  • Du har gjennomført toårig skole på landbrukslinjen.
  • Vi er og nysgjerrig på deg som ikke har gått landbrukslinjen, men som eventuelt ønsker å gå yrkesrettet utdanning.
  • Du har sertifikat og egen bil, fordi du kan måtte møte opp i skogen og være fleksibel på oppmøtested.

Dette vil du få hos oss:

  • Toårig lærekontrakt med oppstart sommer/høst 2023, med mulighet for fast ansettelse.
  • Mentorordning med en faglig veileder som vil følge deg tett opp og legge til rette for at du får en god læretid i Viken Skog.
  • Viken Skog er opptatt av å bruke digitale plattformer som hjelpeverktøyene det er i vår arbeidshverdag. Du vil få være med å teste ut disse verktøyene i praksis.  

Det er viktig at du finner din plass hos oss. Vi investerer derfor mye tid i et opplæringsprogram hvor du blant annet får teste deg i hogstmaskin og være med på tømmertransport. Du får hilse på mange kollegaer innenfor de ulike fagområdene, og du får lære deg å kjenne våre verdier, kultur og holdninger. 

Vi har et sterkt faglig miljø innen skog, og jobber målrettet for å skape en langsiktig, bærekraftig og lønnsom skognæring. 

Hva skjer fremover:

Frist: Vi vurderer søknader løpende. Send inn en enkel søknad, så snakkes vi nærmere. 

Kontorsted: vi er fleksible på dette; Dokka, Nannestad eller Hønefoss

Tiltredelse: det avtaler vi nærmere.

 

SØK HER

 

SE VIDEO: Viil Flaata er lærling i Viken Skog. Hun går rett i fast jobb som skogbruksleder når hun er ferdig i læra om et drøyt år. Les hele saken her: viken.skog.no/aktuelt/artikler/mot-viil-flaata-lerling-i-viken-skog

Kontaktpersoner

Per Arne Volden

Per Arne Volden

Skogsoperatør Øst (Verneombud og tillitsvalgt for Fellesforbundet)

990 20 732

Send e-post

Per Arne Volden

Skogsoperatør Øst (Verneombud og tillitsvalgt for Fellesforbundet)

Kontakt