Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Hold avstand til rotveltene!

Oppryddningsarbeidet etter stormen på Østlandet pågår fortsatt og igjen står det en hel del rotvelter. De kan ha frosset fast, men nå på våren tiner de og kan være svært farlig da de er tunge og ustabile. Derfor er det viktig å holde avstand.


FARE: Disse skiltene vil bli hengt opp mange steder på Østlandet.

Det har blitt lagt ned en enestående innsats fra entreprenører, transportører og ansatte i skognæringen for å rydde opp etter stormen tidligere i vinter. Oppryddningsarbeidet pågår fortsatt, og igjen står det en hel del rotvelter. De kan ha frosset fast, men nå på våren tiner de og kan være svært farlig da de er tunge og ustabile. Derfor er det viktig å holde avstand. 

Se og del denne viktige filmen

Alexander Read er en svært aktiv turgår og aktuell i TV-serien Mina og meg på TV 2. Se filmen der Alexander forklarer risikomomentet med rotvelte. Anbefalingen denne våren og sommeren går til alle brukere av skogen: − Hold avstand og god tur videre!

BRUK SKOGEN SOM FØR, MEN HOLD AVSTAND TIL ROTVELTENE: Skogkurs har produsert filmen i samarbeid med Skogselskapet, Skogbrand og Skogbrukets Verdiskapingsfond.