Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Haugsrud blir prosjektleder skogvekst i Hallingdal

Lars Haugsrud (24) er ansatt som prosjektleder skogvekst i Hallingdal og går inn i jobben etter Anne Åsødegård som starter som prosjektleder skogkultur i Valdres.


 

Haugsrud har både en bachelor og master i skogfag fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) på Ås. Han skrev mastergradsoppgave om maskinell planting og flekkmarkberedning. 

Lars Haugsrud kommer i fra Vallset i Stange kommune.

-Jeg kommer fra gård med skog og fikk tidlig sommerjobb i skogen. Det har ført til at jeg føler meg veldig hjemme i skognæringen. I sommerferier og ved siden av studiene har jeg jobbet med ungskogpleie for Romedal og Stange allmenninger, og fulgt opp foryngelsesflater i Stange kommune, sier han.

Lars mener det er givende å jobbe i en grønn næring.

-Jeg har inntrykk av Viken Skog som en profesjonell og fremtidsrettet organisasjon som tenker helhetlig. Jeg har god erfaring med både kundebehandling og oppsøkende virksomhet. Det er viktig at skogeieren sitter igjen med et godt inntrykk etter å ha vært i kontakt med Viken Skog. Det å jobbe i en fremtidsrettet grønn næring er rett og slett skikkelig givende, sier Haugsrud som starter opplæring i Viken Skog 16. mai og går inn som prosjektleder  skogvekst i Hallingdal fra 1. juli.