Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Grete Berntsen - vår nye økonomikonsulent

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Grete

Navn og alder: 46 år

Nyansatt som: Økonomikonsulent

Utdannelse: Diplomøkonom BI i økonomi og administrasjon (Bachelor of Business Administration, BBA)

Jobberfaring: Lang erfaring innenfor regnskap og litt lønn fra bilbransjen, byggematerialer og industri, samt IT-bransjen med implementering av datasystemer og opplæring av salgs- og økonomiavdelinger

Trives med: Gode kollegaer og et godt faglig miljø, samtidig som jeg liker å se muligheten for å bruke teknologien til mer effektive arbeidsprosesser

Brenner for: Regnskapsfaget 

Kontaktinfo: mobil: 47 87 54 66 | e-post: ghb@viken.skog.no

Hvem er egentlig Grete, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg er en sosial person som har jobbet med regnskap «hele livet». Er oppvokst i Bærum, men flyttet til Sundvollen i 2010. Jeg har ikke mye erfaring med skogbruk, men bruker gjerne motorsag dersom det er nødvendig. Jeg tok faktisk et kurs i motorsagbruk for fritidsbrukere for en del år siden.

Hva gjør du helst på fritiden?

– Jeg liker å være sammen med familie og venner, og med to små barn blir det en aktiv hverdag med lek og ulike aktiviteter. Ellers tar jeg gjerne en tur på fjorden om sommeren når været er fint.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– I oppveksten brukte jeg en del tid i skog og mark, med turer på bena og på ski. Etter at jeg flyttet til Sundvollen, har jeg vært flink til å bruke nærområdet.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Jeg gleder meg til å være med på laget i et selskap med mange flinke ansatte og lære mer om en bransje jeg ikke kjenner fra tidligere.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Jeg tenker at det er viktig at Viken Skog, som en stor aktør i bransjen, fortsetter å bidra til bærekraftige løsninger og er et teknologisk og fremoverlent selskap.

Vi i Viken Skog ønsker Grete velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!