Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Geir Ståle - vår nye transportleder i Viken Logistikk

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Geir Ståle

Navn og alder: Geir Ståle Lian, 44 år

Nyansatt som: Transportleder i Viken Logistikk

Kontorsted: Hønefoss

Utdannelse: Videregående skole

Jobberfaring: 24 år i transportbransjen: sjåfør, befrakter/kvalitetskoordinator hos Posten/Bring, transportkoordinator hos Rema 1000

Trives med: familien/venner og aktiviteter sammen med dem,  trener en del på fritiden

Brenner for: Formel 1

Kontaktinfo: mobil: 468 13 042 | e-post: gsl@viken.skog.no 

Hvem er egentlig Geir Ståle, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg heter Geir Ståle, men blir kalt Gessa. Er 44 år og kommer fra Narvik, men flyttet til Jevnaker i slutten av mai 2020. Jeg har 3 barn: to sønner på 19 og 10 år, samt en datter på 6 år. Når det kommer til skogsarbeid har jeg vel ingen annen erfaring annet enn da jeg var barn og var sammen med min bestefar ut i skogen for å skaffe vinterbrensel.

Hva gjør du helst på fritiden?

– På fritiden bruker jeg det meste av tiden til å følge opp mine barn og deres aktiviteter. Jeg er glad i å trene, så det går også litt tid på å holde meg i god form.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– For meg er skogen et område for rekreasjon og sjelefred. Det er fantastisk å forlate det hverdagslige og bare ta til seg inntrykkene ute i naturen.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Jeg ser frem til å bli kjent med tømmerindustrien og lære hvordan den fungerer. Jeg gleder meg også til å bli kjent med nye mennesker litt nærmere bostedet mitt.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Jeg forventer at Viken Skog er spydspiss og tar ansvar, sammen med resten av skognæringen, for å opprettholde og utvikle et levedyktig skogbruk og en bærekraftig og lønnsom skogindustri for framtiden.

Vi i Viken Skog ønsker Gessa velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!