Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Fokus på det digitale

Nå får Viken Skog en egen leder for digitalisering.


Øystein Fjeldstad Skår (35) blir leder for digitalisering i Viken Skog. Han kommer opprinnelig fra Sveio kommune like utenfor Haugesund og jobber nå i Tomra Systems ASA som testingeniør. Han har tidligere også jobbet i Kartverket med drift av matrikkel og grunnbok. Øystein er bosatt på gård i Hole med kone og to barn.

Fremtidsrettet selskap

-Viken Skog er et spennende og fremtidsrettet selskap med stort fokus på det digitale. I tillegg er det jo ekstra gøy å begynne i et selskap som vi er andelseiere i, smiler han.

Øystein er utdannet systemutvikler fra Høyskolen i Buskerud og Vestfold. I tillegg holder han for tiden på med et semesterstudie i prosjektledelse ved Universitetet i Sør-Øst Norge.

Digitale plattformer

Ovenfor kunder og interessenter og de som er ansatt i selskapet så må man henge med på den digitale utviklingen og de digitale plattformene. Jeg gleder meg stort til å starte å jobbe i Viken Skog. Bare tanken på å starte i en så fremtidsrettet næring gjør at jeg nesten ikke kan vente. Jeg går i fra en bedrift med et rimelig sterkt miljøfokus til en annen. Det er veldig spennende, sier Fjeldstad Skår som har oppstartdato 6. januar 2020.