Erland Lundby er ny adm.dir i Termowood

Styret i Termowood har besluttet å ansette Erland Lundby som ny administrerende direktør. Han kommer fra jobben som operativ sjef i selskapet. Lundby er også nestleder i styret i Viken Skog SA.


Lundby overtar stillingen etter gründer Henning Thorsen. Thorsen skal jobbe med salg og forretningsutvikling, i tillegg til å ha plass i styret.

Bilde: Gründer Henning Thorsen overlater lederjobben til Erland Lundby, som blir ny administrerende direktør i TEWO.

– Det handler om å bruke ressursene der de er best, og jeg vil bruke tiden på salg og utvikling av selskapets produkter og tjenester framover. Det er helt naturlig med en endring når selskapet går inn i neste fase, sier Thorsen.

– Termowood er inne i en fantastisk spennende periode med store investeringer og ekstrem vekst. Vi har et veldig bra produkt og en topp moderne fabrikk, og nå skal vi bygge selskapet videre til å bli en profesjonell industriell aktør for å kunne håndtere en kraftig økning i leveranser og prosjekter framover, sier Erland Lundby.

Lundby er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og har bred erfaring blant annet som konsulent og med oppbygging av vekstselskaper. I tillegg er han nestelder i Viken Skogs styre.

Termowood åpnet i fjor høst en ny fullautomatisert produksjonslinje i Hurdal for produksjon av sitt byggesystem TEWO med isolerte massivtreelementer. Til sommeren starter selskapet også egen produksjon av massivtreplater til elementene. Les mer her https://www.termowood.no/ og her https://tewo.no/

– Selskapet går inn i en ny fase. Det kjennes veldig bra med en ny administrerende direktør som kan ta foretaket videre i en industriell retning, sier styreleder Gunnar Olofsson som har lang erfaring fra en rekke roller i svensk og internasjonal skog- og treindustri.

 

 

Fakta Termowood

Termowood er morselskapet for TEWO, et nytt og patentert bygningselement med massivtre yttersjikt og isolasjon i hulrommet.

Byggsystemet baserer seg på en generisk byggekloss som er velegnet til kostnadseffektiv, industriell masseproduksjon og hurtig montering.

Største eier er statens investeringsselskap, Investinor AS og Shelterwood, og det private investeringsselskapet Oxer Kapital.

Termowood leier lokaler av Flaen Sag og høvleri og har åpnet nytt fullskala produksjonsanlegg i Hurdal.