Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Er du vår nye skogbiologiske rådgiver?

Skogen og naturen er en av vår tids viktigste ressurser – og miljøverdiene en svært viktig del av det. Vi søker en skogbiologisk rådgiver som ønsker å dele kompetanse og erfaringer for å finne gode løsninger for en bærekraftig skognæring som tar vare på skogens verdier.


Er du en stødig person, som håndterer en rekke ulike arbeidsoppgaver, hvor behovet ofte kan styre hva du må prioritere? Du er trygg på egne vurderinger og tar beslutninger når det er nødvendig, samtidig som du navigerer rundt forskjellige interessenter og gjør gode, faglige vurderinger. Vi ønsker en skogbiologisk rådgiver til på laget!

Dette skal du få gjøre mer av hos oss:

Du vil være en operativ støttefunksjon for kolleger, entreprenører og skogeiere,. Ved å gi skogbiologiske råd og veiledning på en måte som støtter oppunder en bærekraftig forvaltning av skogens ressurser. Du vil også bidra til å videreutvikle kvalitetssystemet og legge til rette for at kollegene dine bruker dette som det er tenkt.  

Vurdering og kartlegging miljøverdier vil være en viktig arbeidsoppgave. Du vil være med på å organisere og gjennomføre interne og eksterne revisjoner. Du vil ha en aktiv rolle i å legge til rette for at Viken Skog oppfyller kravene som stilles gjennom PEFC og FSC skogstandard.

Stillingen er nyopprettet, og lederen din vil gjerne at du er med på å forme stillingen. Her er mulighetene mange og det er litt opp til deg hvordan arbeidshverdagen din etter hvert blir.

Kan du kjenne deg igjen i dette?

Du liker et høyt arbeidstempo og fleksibilitet er noe du identifiserer deg med. Er noen uenig med deg så lytter du og du bruker kommunikasjon som et arbeidsverktøy for å finne gode løsninger. Gjør du feil så benytter du muligheten til å lære av det. Og er ikke svaret gitt, så søker du å finne det. Vi trenger en som deg i avdelingen vår. 

Dette ønsker vi at du har av formell kompetanse og kvalifikasjoner

  • Du har utdanning på master eller bachelornivå primært innenfor biologi (terrestriske systemer), skogfag, naturforvaltning og/eller økologi.
  • Har du erfaring med naturfaglig rådgivning og kartlegging kan dette komme godt med inn i en stilling hos oss.
  • Vi oppfordrer nyutdannede til å søke. Vi tror vi kan bidra med kompetanseheving og ny verdifull læring hos oss.
  • Har du kunnskap om sertifisering/revisjon og kjennskap til standardene ISO 9001/14001, Norsk PEFC Skogstandard m.m. så er det gjerne en fordel.

Stillingen krever at du har førerkort og tilgang til egen bil. Du må også beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig. Dette er nødvendig for å kunne kommunisere tydelig og effektivt i rollen.

Kontorsted: Vi er fleksible på dette innenfor Viken Skogs kontorer. Dette kan vi snakkes nærmere om.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: Vi vurderer søknader fortløpende, så vent ikke med å søke!

Dette er noe av det du får hos oss:

En variert jobb i et selskap i vekst og i en spennende skognæring. Du vil ha fleksibilitet i stillingen din, med mulighet for å påvirke din egen arbeidshverdag.

Vi har helseforsikring til våre ansatte. Det er viktig for oss å gjøre det vi kan for å tilrettelegge for god fysisk og psykisk helse på arbeidsplassen. Vi subsidierer blant annet treningsabonnement fordi vi ønsker å legge til rette for fysisk aktivitet.

Konkurransedyktige lønnsbetingelser med svært gode pensjons- og forsikringsordninger har vi også. Som nyansatt vil du gjennomgå et omfattende opplærings-program tilpasset stillingen. Vi holder til i flotte lokaler på Hvervenmoen.

 

SØK HER

Kontaktpersoner