Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Engasjer deg som eier i Viken Skog - bli med på andelseiermøtene

Årets andelseiermøter blir nettbaserte. Alle som har registrert sin e-postadresse eller mobiltelefon mottar i disse dager en innkalling til møtet i sin valgkrets. Møtene gjennomføres i perioden 18.-28. mai, kl. 18:00 eller kl. 20:00.


Du kan også finne ditt møte med sakliste, saksdokumenter og link for å delta, på aktivitetskalenderen på hjemmesidenHER

De fleste skogeierlag har valgt å utsette selve årsmøtet, bortsett fra Ringerike og Smaalenene som gjennomfører årsmøtet samtidig med andelseiermøtet. Valdres skal gjennomføre ekstraordinært årsmøte.

Nettbaserte møter

Møtene er nettbaserte og gjennomføres med Microsoft Teams. Det beste er å bruke en bærbar pc, men du kan også delta med nettbrett eller en vanlig smarttelefon. Møtene gjennomføres for øvrig på «vanlig måte», men forventes bare å ta en times tid. På alle møtene vil en fra styret eller ledelsen i Viken Skog holde en presentasjon, hvor du i tillegg til et overblikk på 2019, også får med deg den mest oppdaterte informasjonen om tømmermarkedet, Viken Skogs økonomi og hvordan vi jobber for å komme best mulig ut av den situasjonen som vi er i med Covid-19. Etter valg av utsending(er) til Viken Skogs årsmøte og en rask gjennomgang av øvrige saker til behandling, vil din lokale skogbruksleder orientere om aktiviteten for skogbruket lokalt og komme med noen aktuelle råd og tips til deg som skogeier.

Olav Bjella, organisasjonssjef i Viken Skog, oppfordrer alle til å delta på sitt lokale andelseiermøte.

– Jeg har forståelse for at noen kanskje synes det virker vanskelig å skulle delta på et nettbasert møte, men jeg vil oppfordre alle til å prøve. Det er enklere enn du tror – og krever ingen spesiell programvare eller forkunnskaper. Hvis du likevel ikke er fortrolig med dette, kan du jo dra på besøk til en nabo og delta på nettmøtet sammen. Så lenge dere holder minst èn meter avstand er det lov å møtes i små grupper, sier Bjella.