Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Elin Kristine - vår nye HR-konsulent!

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Elin Kristine

Navn og alder: Elin Kristine Haukelidsæter Larsen, 33 år

Nyansatt som: HR rådgiver

Utdannelse: Fagbrev i kontor og administrasjonsfaget, NLP Coaching. Studerer HR og personalledelse på Høyskolen i Kristiania deltid ved siden av jobb.

Jobberfaring: Har jobbet i Ringerikskraft-konsernet de syv siste årene. Der var jeg blant annet med på å den store AMS-utrullingen (digitale strømmålere). De tre siste årene har jeg jobbet som HR-leder/rådgiver i entreprenørselskapene.

Trives med: Å komme meg ut i frisk luft med gjengen min, innebandy med en vennegjeng eller for eksempel padelboard på elva!

Brenner for: Faget mitt! Det er lite som gir meg så mye energi og mening som å legge til rette for vekst og utvikling av medarbeidere – det er et privilegium å få jobbe med.

Kontaktinfo: mobil: 994 95 925 | e-post: ekl@viken.skog.no

Hvem er egentlig Elin Kristine, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

– Jeg er født og oppvokst i Horten, men flyttet til Hønefoss for 13 år siden etter å ha møtt min bedre halvdel, Vegar. Sammen har vi tre barn. Jeg har ikke noe erfaring med skogsarbeid, men jeg har en tendens til å bli engasjert for det jeg går inn for. Jeg er sikker på at min reise i Viken Skog og i skognæringen vil gi meg et nytt syn på naturressursene skogen gir oss.

Hva gjør du helst på fritiden?

– I den fasen jeg er i livet nå er hverdagen rimelig hektisk. Og med skole på kveldstid så brukes ethvert ledige minutt til å være sammen med gjengen min

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen for meg er et sted der jeg lar topplokket få fri og forsøker å nyte et saktere tempo. Jeg ser også at barna koser seg ekstra når vi tar med primusen på leten etter et nytt tursted. Planleggingen av årets første telttur er allerede påbegynt.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Etter jeg takket ja til stillingen som HR-konsulent og fortalte omgivelsene mine om jobbbyttet har jeg bare hørt lovord om Viken Skog som arbeidsplass. At det er et godt arbeidsmiljø her, onboardingsprogrammet for nyansatte er bra ++. Det lover svært godt når det utenfor virksomheten går positive «rykter» om den. Så jeg gleder meg til å finne min plass og bli bedre kjent med kollegaene mine.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Det ikke noe tvil om at vi som en viktig aktør har et medansvar for å redusere klimaavtrykk og ta vare på kloden vår. Og da gir det ekstra mening å jobbe i Viken Skog hvor vi har enorme muligheter i praksis til å legge til rette for bærekraft i et fremtidsrettet perspektiv, med ord til handling.  

Vi i Viken Skog ønsker Elin Kristine velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!