Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

DinSkog - din skogbruksplan på nett. Nå i ny forbedret utgave

DinSkog - er skogeierens skogbruksplan på nett. Nå i ny forbedret utgave på nett, brett og telefon. Ny app må lastes ned.


DIN SKOGBRUKSPLAN PÅ NETT, BRETT OG TELEFON: Skogeierens viktigste verktøy og nøkkel til suksess. 

DinSkogbruksplan «i lomma»

Med løsningen har du alltid oversikt over skogen din; hva du har, og hva du bør gjøre. Dette er din samlede oversikt over skog- og miljøinformasjon I tillegg til å være et verktøy for planlegging av skogbruk, kan det også benyttes til jakt- og eiendomsforvaltning. Den nye løsningen er utviklet av skogeiere for skogeiere.

Avdelingsleder for strategisk planlegging, Svein Dypsund har vært sentral i utviklingen av den nye forbedrede løsningen:

-Vi har nå fått utviklet en ny forbedret utgave av DinSkog, der et enklere og mer intutivt brukergrensesnitt har stått sentralt. Jeg er stolt over at vi nå har en løsning som setter skogeierens behov i førsterekke.

ENGASJERT PROSJEKTLEDER: Den nye løsningen er utviklet basert på intervjuer med andelseiere i Viken Skog og deres behov. Det er brukerne som har valgt ut hva som skal være prioritert funksjonalitet.

Gratis for andelseiere 

-Med økt teknologisk kunnskap blant våre andelseiere får stadig flere øynene opp for det fantastiske planleggingsverktøyet som skogbruksplan på nett faktisk er. Mange ser nytten av å kunne planlegge aktivitet i egen skog hjemme på en pc, nettbrett eller smarttelefon. Man kan bli «kjent» i egen skog og for en mye bedre oversikt over ressursene og ikke minst verdiene. Samtidig er løsningen gratis for for Viken Skogs andelseiere som har skogbruksplan, så det er ingen grunn til å ikke ta i bruk dette verktøyet sier Dypsund. 

HVA ER NYTT?

  • Sporing med GPS
  • Bedre oversikt
  • Oversikt over hva skogeiere har 
  • Oversikt over hva skogeieren bør gjøre
  • Flere kartlag
  • Egne notater
  • Offline funksjonalitet med mer

Last ned ny app og skaff ny påloggingsinformasjon 

DinSkog appen fra 2014 vil nå erstattes av en ny. Mandag 21. juni legger vi ut en helt ny App, Skogeierapp for telefon og nettbrett. Denne må lastes ned fra App Store, Google play eventuelt Microsoft Store for de med Windows telefon.

Den nye versjonen av DinSkog skogeierapp gjøres tilgjengelig via merkevaren Geocortex GO.

Søk opp: Geocortex GO på plattformen der du til vanlig søker opp apper.

Som en følge av oppgraderingen vil du måtte laste ned denne nye appen og få nytt brukernavn og passord. Send en e-post til: firmapost@viken.skog.no for å skaffe deg dine innloggingsdetaljer. 

BLI BEDRE KJENT MED SKOGEN DIN: Sommeren 2021 blir kanskje ikke som planlagt? Skogen er et godt sted å være om dagen og Viken Skogs digitale skogbruksplan på nett kan hjelpe deg med å bli enda bedre kjent med eiendommen din.