Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Cicilie Myrvang – vår nye transportleder

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Cicilie

Navn: Cicilie Myrvang 

Nyansatt som: Transportleder i Viken Logistikk

Utdannelse: Førskolelærer, spesialpedagogikk, personalutvikling og ledelse 

Jobberfaring: 15 år som transportsjef, personalansvar, salg, fakturering og logistikk, barnehjem og barnehage

Trives med: Familie og venner, fjellet, stå på ski og gå turer i fjellet, følge opp barna mine tett, interiør

Brenner for: De nære ting

Kontaktinfo: mobil: 930 15 316 | e-post: ctmm@viken.skog.no

Hvem er Cicilie?

– Jeg er født og oppvokst i Hønefoss, jeg bor sammen med samboeren min Tommy og sønnen min Oscar. I tillegg har jeg ei datter som studerer i Bergen. Jeg er utdannet førskolelærer og jobbet som det i noen år før jeg begynte på Bjørklund barnehjem og arbeidet med ungdom. Så studerte jeg spesialpedagogikk. Deretter gikk ferden videre som transportsjef og jeg har arbeidet som det i 15 år. Jeg tok personalutvikling og ledelse i fjor på høyskolen Lillehammer. Jeg er en engasjert person som er glad i mennesker og elsker å tilbringe tid med den lille familien min.

Hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

Jeg har ingen erfaring med skogsarbeid, så gleder meg til å lære mer om det. Jeg er glad i å kose meg, og å tilbring tid i skogen og på fjellet når jeg har fri og ferie.

Hva gjør du helst på fritiden?

– Jeg liker å bruke mest mulig tid barn og samboer. I tillegg er jeg glad i hus, hjem og hage, så jeg bruker en del tid på prosjekter der. I tillegg er jeg veldig glad i å være med gode venner og å være på fjellet. Jeg liker å lage god mat og å kose meg.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

– Skogen har for meg til nå handlet om å gå turer, rekreasjon, fritid og familieliv. Nå fremover blir skogen en stor del av livet mitt gjennom arbeid også, det syns jeg blir veldig spennende. Jeg er veldig engasjert i barna mine. I tillegg er jeg samfunnsengasjert og opptatt av nærmiljøet.

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

– Det beste hittil har vært den fine måten jeg har blitt tatt i mot på. Jeg gleder meg til å bedre kjent med nye kollegaer og syns det er spennende å lære mye nytt om skog og bærekraft. Jeg syns også det er spennende å få lære å kjenne hele næringskjeden og få innblikk i alle rollene som fylles i denne organisasjonen.

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

– Mine tanker hittil handler om å være god på kommunikasjon utad til allmennheten om hvor godt man tar vare på skogen. Det handler om mer enn å hogge, vi planter og ivaretar skogen, kvalitet og miljø står sterkt og det brukes mye ressurser for å ivareta dette. Det er viktig å få kommunisert ut til alle som bryr seg om og ferdes i skogen. Jeg liker godt visjonen til Viken skog som er "Verdikjede i verdensklasse", og ser at dette jobbes det godt for å nå.

Vi i Viken Skog ønsker Cicilie velkommen med på laget – sammen er vi kompetanse som lønner seg!