Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Christian Hedløv Engh (55) er ny sjef for RingAlm og Begna Bruk: − Jeg ser frem til å bli bedre kjent med skognæringa!

Christian Hedløv Engh (55) er ansatt som administrerende direktør for selskapene RingAlm AS og Begna Bruk AS. Han har blant annet 20 års erfaring fra marked og ledelse i Mustad-systemet.


NY SJEF: Christian Hedløv Engh skal nå lede Ring Alm og Begna Bruk.

Av Egil Granum

Siden høsten 2020 har RingAlm AS og Begna Bruk AS vært under samme ledelse. Til høsten tar Christian Hedløv Engh over stafettpinnen og skal lede de to selskapene.

Den nye administrerende direktøren kommer fra stillingen som programleder for Omstillingsprogrammet i Nord-Aurdal/Valdres, hvor han ble ansatt i 2021. Før det ledet han Innovasjon Norges regionkontor i Innlandet.

Men Engh har den lengste arbeidsbakgrunnen fra Mustad-systemet hvor han gjennom 20 år etablerte flere datterselskaper i Amerika for O.Mustad & Søn og ledet Mustad Autoline AS i perioden 2005-2014.

− Jeg ser frem til å bli bedre kjent med skognæringa generelt og de ansatte i RingAlm og Begna Bruk spesielt. Denne bransjen er viktig for omstilling av norsk industri og selskapene er også viktige hjørnesteinsbedrifter i sine respektive lokalsamfunn, sier Christian Hedløv Engh.

Christian er Sivilmarkedsfører fra Handelshøyskolen BI, Oslo/ ESADE i Barcelona med Master of Management innenfor strategi og ledelsesfag. Han er også offiser fra Sjøforsvaret.

− Vi er veldig fornøyde med å ha fått med oss Christian Hedløv Engh på laget i Ring Alm og Begna Bruk. Han vil lede en sammensatt ledergruppe som vil operere på tvers av begge selskaper, sier Atle Nilsen, styreleder RingAlm / Begna Bruk.

FORNØYD: Styreleder i RingAlm og Begna Bruk, Atle Nilsen, er veldig fornøyd med å få Christian Hedløv Engh med på laget.