Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Christian (55): – Jeg ser et stort potensial i vekst på Begna Bruk og RingAlm!

Christian Hedløv Engh ble nylig ansatt som administrerende direktør for Begna Bruk og RingAlm. Han vil at bedriftene i tiden fremover skal fokusere på vekst i utlandet. Se video!


av Egil

VIL ØKE EKSPORTEN: Christian Hedløv Engh (55) har tatt over som sjef på Begna Bruk og på RingAlm. Han sier han fremover vil satse mer på eksport. Foto: Egil Granum, Viken Skog

De to Viken Skog-eide selskapene Begna Bruk og RingAlm har fått ny sjef. Christian Hedløv Engh er en erfaren sjef innen salg og lederverv. Han har blant annet jobbet 20 år i Mustad-konsernet.

Men sjefsnykker har han ikke. Så dressjakken fikk pent henge innerst i skapet første dag på jobb på Begna Bruk. Han tok heller på seg refleksjakken og verneskoene og dro ut for å telle planker.

– Jeg syns det er veldig sporty av han å stille opp ute i felten allerede første dag på jobb, ler controller Ole Marius Tollefsen Moen.

– Det vil alltid være folk her som kan mye mer enn meg om alt. Men jeg må kunne nok om de forskjellige prosessene i produksjonen og jeg må blant annet kunne de forskjellige varetypene, slik at jeg kan stille spørsmål og skjønne helheten i bedriften, svarer Christian tilbake.

SE VIDEO: Se og hør den nye sjefen for RingAlm og Begna Bruk fortelle om hvordan han har tenkt til å styre skuta fremover. Linjeleder Bjørn Erik Skogstad er glad for at Hedløv Engh tilegner seg grunnleggende kunnskap om driften før han tar viktige beslutninger. Video: Egil Granum, Viken Skog