Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

5 kjappe med Bjørge Seim Øvstedal - vår nye systemutvikler på IT

Vi i Viken Skog vet at den aller viktigste ressursen vi har er våre ansatte, som lever ut verdiene våre hver dag ute i felt eller på et av avdelingskontorene våre. I en stor organisasjon som Viken Skog, er det naturlig med et dynamisk tilsig av ny kompetanse. Vi tror det er sunt å bli utfordret av nye tankesett, og gleder oss derfor alltid til å bli bedre kjent med våre nye hoder. Derfor stiller vi våre nyansatte fem kjappe spørsmål for å komme tettere på – god lesning!

Kort om Bjørge

Navn og alder: Bjørge Seim Øvstedal, 28 år

Nyansatt som: Systemutvikler IT

Utdannelse: Bachelor i IT og informasjonssystemer, USN Ringerike, og master i anvendt data- og informasjonsteknologi, OsloMet.

Jobberfaring: Som student i Hønefoss var jeg med på prosjektet "Vekstbarometer for Ringeriksregionen og Næringsbarometer for Hadeland".

Trives med: Styrketrening, gaming, PC-komponenter og generelt IT-verden

Brenner for: Sette, og nå, nye mål som bidrar til egen vekst og utvikling

Kontaktinfo: mobil: 908 50 233 | e-post: bso@viken.skog.no

Hvem er egentlig Bjørge, og hvilken erfaring har du med skogsarbeid?

Jeg vokste opp i Vik i Sogn, en liten bygd omringet av fjell og fjord ved Sognefjorden. Som barn tilbrakte jeg mye tid utendørs, lekte og utforsket naturen, men i senere tid har min interesse vendt seg mot den digitale verdenen. Til tross for at jeg har vokst opp tett på naturen, har jeg ikke mye erfaring med skogsarbeid. Likevel har jeg forståelse og respekt for naturen som ressurs og rekreasjon.

Hva gjør du helst på fritiden?

Jeg bruker mye av fritiden foran PC-skjermen. Men jeg holder meg aktiv gjennom både styrketrening og en tur i naturen.

Hva betyr skogen for deg, og hva engasjerer deg?

Da jeg var barn, betydde skogen lek og frihet til å gjøre akkurat det jeg ville. Det var et sted der jeg kunne la fantasien løpe fritt og utforske - uten begrensninger. Men nå, som jeg har blitt litt eldre, betyr skogen fred og ro for meg. 

Hva tror du blir det beste ved å jobbe i Viken Skog?

Selv om jeg ikke jobber direkte med skogsarbeid, er jeg glad for å kunne bidra til organisasjonen som systemutvikler. Det er flott å være en del av en virksomhet som fokuserer på bærekraftig skogforvaltning og tar vare på naturen på en langsiktig måte. 

Hvilke fremtidstanker har du på vegne av Viken Skog og skognæringen? 

Når det gjelder teknologi, kan skogsindustrien fortsette å dra nytte av fremskritt innen digitalisering, automatisering og dataanalyse. Dette kan for eksempel involvere AI-algoritmer (kunstig intelligens) for optimalisering av drift og bruk av datadrevne tilnærminger for å få til en enda mer bærekraftig skogforvaltning. 

Vi i Viken Skog ønsker Bjørge velkommen med på laget - sammen er vi kompetanse som lønner seg!