Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Axel Heiberg ny skogbruksleder i Nes på Romerike

På nyåret begynner Axel Heiberg (45) som skogbruksleder på Nes. Med meget god lokalkunnskap og bra skogkompetanse ser han frem til å begynne i jobben, og er opptatt av utnytte skogpotensialet i sitt distrikt.


Den nye skogbrukslederen på Nes er i fra en gård på Nes i Aurskog hvor han også er skogeier. Her bor han sammen med kona og to barn.

Skogsarbeider og tømrer

Heiberg har gått på skogskolen på Sønsterud på Flisa og på Saggrenda, Kongsberg. Etter skolegang dannet han et eget enkeltmannsforetak og jobbet som skogsarbeider i Nes i 5 år. Deretter etablerte han et tømrerfirma hvor han jobbet som tømrer i 20 år.

Brenner for et aktivt skogbruk

-Byggebiten som tømrer er interessant, men det er jo skogen som virkelig opptar meg. Når jeg nå fikk muligheten til å bli skogbruksleder i Viken Skog slo jeg til! Jeg har stor lokalkunnskap og relasjon til mange skogeiere i Nes. Også brenner jeg for et aktivt skogbruk. Skognæringen er en næring i vekst og skogen er jo en del av klimaløsningen, sier Heiberg.

Viken Skog er profesjonell med fokus på kompetanse

Heiberg er opptatt av å utnytte skogpotensialet.

-Jeg ønsker å få ut potensiale ut av skogarealet i mitt distrikt. Ser frem til å bli en del av et arbeidsmiljø og ser frem til å samarbeide med gjengen på Viken Skogs lokalkontor på Nannestad. En av årsakene til at jeg nettopp ønsket å begynne i Viken Skog er det profesjonelle og grundige opplæringsprogrammet. Viken Skog er opptatt av kompetanse og det verdsetter jeg. Nå teller jeg bare ned dagene til jeg starter i jobben 6. januar 2020, sier den positive førtifemåringen.